Георг Георгиев и Валентин Радев присъстваха на освещаването на нов православен храм в София

  • 25 март 2021 15:44

  • 222
  • 3
Георг Георгиев и Валентин Радев присъстваха на освещаването на нов православен храм в София
© ПП ГЕРБ

Кандидатите за народни представители от листата на Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в 24 МИР - София Георг Георгиев и Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 присъстваха на освещаването на нов православен храм в София - „Св. Благовещение“. За доизграждането на църквата в ж.к. „Дружба-2“ правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отпусна 100 000 лв. За строителството със средства помогна и Столична община.

Георг Георгиев посочи, че благодарение на усилията на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, на Столична община в лицето на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и на кмета на район „Искър“ Ивайло Цеков този прекрасен храм вече е факт.

„Надяваме се, че това ще бъде един притегателен център, едно място, където жителите на Дружба ще намират утеха, помощ и надежда в тези трудни времена“, подчерта Георгиев и допълни, че през последните 7 години за ремонт и ново строителство на храмове на Българската православна църква кабинетите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са отпуснали над 40 млн. лв.

„Правителството винаги е помагало на всички вероизповедания у нас. В резултат на тази политика са ремонтирани и доизградени десетки духовни средища в страната. Пример за това е откритият днес храм „Свето Благовещение“ в ж.к. „Дружба- 2“, чието изграждане беше „замразено“ от 2012 г. досега заради липса на средства. Като жител на район „Искър“ не мога да скрия удовлетворението си, че дружбенци имат толкова красив и приветлив нов храм“, каза Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018, кандидат за народен представител от 24 МИР.
С помощта на младежи от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в дворното пространство на храма по-рано бяха монтирани пейки за нуждите миряните, които го посещават.

От църковното настоятелство на храма бяха връчени благодарствени писма на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и кмета на район „Искър“ Ивайло Цеков.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
222 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Bobbiea20

2021.04.10 | 03:54

3
­­­В­­и­­­ж­т­е­­ ­­­м­о­­я­т­­а­ ­­­т­­и­­­й­­н­­­ ­­п­­у­­т­­к­­­а­­ ­­­-­­­ ­W­W­W­­.­­­B­­­G­­1­­7­­­.­­­C­L­­­U­­­B­­

2021.03.25 | 17:32

2
Ка пута Радев кога ще ходи в затвора за хубавите жибки?
Ей , долен герберски боклук

2021.03.25 | 16:30

1
Горг или Орг Скоро ще продаваш гащи на женският пазар

Добави коментар

Водещи новини