ГЕРБ-Ловеч: Кой подведе Деница Златева и защо са важни всички думички в документите?

Кой подведе Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското и защо са важни всички, ама всички до една думички в документите и служебната кореспонденция. Важни въпроси, а ето случката, която провокира да се замислим върху тях.

Това се казва в декларация от ГЕРБ-Ловеч по повод вчерашните твърдения на зам.-председателят на БСП и кандидат за евродепутат Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското, че управляващите изостават с ремонтите на пътищата. Публикуваме декларацията без редакторска намеса:

"В сбедобедните часове на 23 април кандидатът за евродепутат и зам.-председател на БСП Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското е в Ловеч и кани медиите на брифинг не къде да е, а пред тунела на околовръстното. Поводът – вече 4 месеца се бавело според нея завършването на обекта, казва тя е развява писмо до Областен управител от бившия шеф на АПИ Светослав Глосов. За зла участ нейна на обекта се явява и сегашният председател на АПИ и бивш областен управител, до когото е написано всъщност писмото на Глосов – Георги Терзийски. И какво се оказва: ремонтът на тунела на Околовръстния път на Ловеч, както и 9-километровата отсечка от пътя Ловеч – Троян ще завърши най-късно до 27 юни, както е по договор. Проектът е включен в лот 16 на Оперативна програма „Региони в растеж“. В момента се работи усилено в съоръжението, подготвя се за асфалтови дейности. И никога, ама никога не е и ставало дума въпросният тунел – най-сериозното съоръжение в проекта, да е готов преди 4 месеца. Нито в намеренията на изпълнителите, нито в желанието на ръководството на АПИ тогава, още по-малко това да е разписано в проектната документация или договора с изпълнителя.

Кой подведе Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското не е интересно. Но защо я подведе е повече от ясно – с политическа цел – да се произвеждат манипулативни новини с цел омаскаряване на де що живо мърда по земята, ако не е от „наште“. А сламка в този случай им дава именно писмото на Глосов. То е в отговор на искане на тогавашния областен управител Георги Терзийски АПИ да каже категорично – кога ще отвори тунела, щото трафикът през града затруднява гражданите. И Глосов след обстойно описване на линейния график на дейностите отговаря: „Съгласно представения от строителя актуализиран график за изпълнение на строително-монтажни работи на обекта, конкретно за тунела при км 43 е заложен срок за завършване 22 декември 2018 г.“. Разбира се, и Глосов много добре е бил наясно, че тунелът няма как да бъде завършен на тази дата, а пък целият проект половин година по-късно, но… това е написал, очевидно имайки предвид тунелът да бъде отворен временно, защото е зима, а този път е алтернативен при тежки зимни условия и ПТП и трябва да бъде отворен за преминаване през зимата. Както и бе направено.

Когато това всичкото е обяснено на Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското, тя сменя нападателния си тон и пожелава да разгледа как вървят строителните дейности в тунела. Разбира се, за това няма никакъв проблем. Георги Терзийски показва съоръжението, обяснява кое е направено, кое как става, защо и какво предстои. Какво казва на Терзийски и екипа му вътре в тунела кандидатката за евродепутат ние не знаем. Участници в брифинга обаче коментират, че видимо Златева се е почувствала неудобно. И има защо. Ловеч е вече малък град, всички се познаваме. Не е ли било по-лесно съпартийците на Златева да бяха уточнили с едно телефонно обаждане подробностите около проекта и сроковете за завършването му, за да не я поставят на… динена кора. Ама не, кал да хвърчи – това е техният девиз сега! След тази случка би трябвало всички, които не са от БСП, да потриват доволно ръце как се е изложила червената зам.-председателката в Ловеч. Да ама не!, не е така, защото тоталното омаскаряване на всички и всичко води само до едно – отвращение. Впрочем, и председателката на БСП се издъни по подобен начин преди година, две, когато дойде да спасява ловешката болница с 5000 лв дарение, а чак тук разбра, че тя е доведена до безпомощно състояние именно от партийните велможи на БСП и компания, вилняли в града десетилетия.

Другарки и другари, това, което правите, не е политика! Изборите ще минат и слънцето ще изгрее и на 27 май! И тогава пак трябва да се гледаме, за да продължим да живеем и работим!

И макар да сте атеисти, Светли Великденски празници!".

Коментари

 1. 2019.04.25 | 13:06

  ШЕФОВЕТЕ ТИКВАТА И ЦВЪКИ ,ПАК НИ ИЗЛЪГАХА ЗА ПАРИТЕ.ПИШЕМ СЪС КОЛЕГИТЕ ТУК ПО ЦЯЛ ДЕН В ПОЛЗА НА ШАЙКАТА и НИЩО. КРАДЛИВИ ГЕРБЕРАСТИ ДОЛНИ. ПЛАЩАЙТЕ СИ ЧЕСТНО.

 2. 2019.04.25 | 13:22

  Вече след Корнелия ,Ленчето,и други знайни и незнайни съм и аз госпожа лъжа.

 3. 2019.04.25 | 13:43

  Това са комнистите -ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА

 4. 2019.04.25 | 13:45

  То е лесно - нищо не прави - само лъжи..

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет