Деница Златева в Ловеч: Управляващите изостават с ремонтите на пътищата

  • 23 април 2019 18:14

  • 709
  • 5
Деница Златева в Ловеч: Управляващите изостават с ремонтите на пътищата
© БСП

"Има сериозно забавяне за пускането на тунела на входа на Ловеч. Срокът беше 22 декември 2018г."

Това заяви пред медиите зам.-председателят на БСП и кандидат за евродепутат Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското на мястото на продължаващите ремонти, съобщиха от пресцентъра на партията. Тя обясни, че е била информирана от граждани на община Ловеч, че тунелът продължава да не е пуснат в действие, при положение, че има официален отговор от АПИ от ноември месец 2018г., че този участък от ремонта ще бъде пуснат в експлоатация на 22 декември 2018г. Златева отбеляза, че тази информация е качена на официалния сайт на областната управа на 7-ми ноември 2018година, както и писмото от тогавашния председател на АПИ Глосов до бившия областен управител, сега директор на АПИ. "Тунелът беше пуснат за кратко в началото на годината и сега отново е затворен. Вижда се че продължават ремонтните дейности", коментира тя. Златева обясни, че вчера и днес е била на обиколка на територията на община Ловеч. "Важно и полезно е да се строят магистрали, за да се развива инфраструктурата и да привличаме чужди инвестиции, но не бива управляващите да изостават в ремонтните дейности на първокласни, второкласни и третокласни републикански пътища", заяви тя.

Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското подчерта, че се оказва, че на територията на Ловешка област и на съседните области има третокласни пътища. Тя обясни, че след обиколките си в страната левицата ще представи брошура с качеството на пътищата в страната. "Претендираме да няма двойни стандарти и като граждани на ЕС да не се чувстваме второ качество европейци. Важно е да дадем на българските граждани усещането, че независимо дали се возят по магистрали или по първокласни, второкласни и дори третокласни пътища, винетките, които плашат за тази услуга, им гарантират качествена пътна инфраструктура", категорична бе тя. Златева изрази надежда, тъй като председателят на АПИ е на място, тунелът да бъде пуснат възможно най-бързо. "Знам, че проектът се строи на няколко етапа и има няколко пускови срокове. Надяваме се да изпълнят ангажимента си, както е написано от бившия шеф на АПИ", каза още зам.- председателят на БСП.

Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското проведе срещи с кмета на Летница, д-р Красимир Джонев, с жителите на общините Летница и Ловеч. В рамките на срещите в Летница тя заяви, че БСП ще се бори за достойно развитие на региона и изтъкна пред гражданите, че ЕС има с какво да помогне чрез разпределение на средства за малките и средни общини: за инфраструктура, за земеделие и в частност зеленчукопроизводството, както и хранително- вкусовата промишленост, разкриването на нови работни места и запазването на съществуващите. "Не може държавата да абдикира от собствената си отговорност и да разчита само на финансиране от Европа. Правителството трябва да стимулира малкия и среден бизнес в България", каза тя. Зам.-председателят на БСП наблегна на важността на настоящите евроизбори на 26-ти май и призова за активност в изборния ден и изтъкна: "Победа на БСП ще предизвика предсрочни парламентарни избори и ще е добър старт за местните избори през есента", каза зам.-председателят на левицата. Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското заяви, че БСП ще се бори за премахването на двойния стандарт при храните и доходите. "В цяла Европа се набляга на хармоничното развитие на териториите, а в България регионалните различия се увеличават. На малките общини в България трябва да се гледа като икономически и инвестиционен потенциал", заяви тя. Според нея е недопустимо общините да разчитат на благоволението на премиера да отпуска държавни средства по негово усмотрение. В рамките на дискусиите бяха повдигнати и въпроси за отношението на държавата към селския и културен туризъм. Изтъкна се нуждата от поставянето на табели и ясното обозначаване на туристическите обекти в страната.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
709 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Помня

2019.04.24 | 09:04

5

Колко къса памет имат комунистите,само преди години говореха че асфалт не се яде сега пътища искат много нагли

2019.04.23 | 20:04

4

Избори за Европарламент а тия като няма да какво да се хванат коментират ремонтите, а президентския баджанак пък копките на Борисов. Злобата им е толкова голяма че ше почнат яйцата за Великден и козунаците да коментират....

ловеч

2019.04.23 | 20:00

3

3 мандата кмет комунист и съсипаха Ловеч

2019.04.23 | 18:27

1

А бе Златева, помним вашите комунистически издънки,. При вас и пътища нямахме, защо се правиш на примадона пред младите? Вие явно сте психопати, щом не виждате реалността. Спомняш ли си Янчулевките в София? Боклуци, черногледи.

2019.04.23 | 18:28

2

А Софиямски?

Добави коментар

Водещи новини