Меркел удивена от Борисов, разказа за среднощната си среща с него и Макрон (видео)

  • 17 май 2018 11:07

  • 49287
  • 17
Меркел удивена от Борисов, разказа за среднощната си среща с него и Макрон (видео)
©

„Доброто на Западните Балкани гарантира мир и сигурност за всички нас. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е инвестирал много работа в тази тема”. Това каза германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се пред журналисти след като измина пеша разстоянието от хотела си до НДК и се разходи по Моста на влюбените заедно с Емануел Макрон и Тереза Мей.

Меркел благодари на премиера за „чудесната организация” на събитието.

Тя потвърди, че на среднощна среща заедно с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Макрон, Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета и Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва са били обсъдени исканията на българските превозвачи по отношение на новите правила, станали популярни като закона „Макрон”.

„Чухме проблемите на българската страна. Ще продължим да поддържаме диалога, защото целта е да постигнем добра ситуация за вашите шофьори”, заяви Меркел.

Последвайте канала на

Десислава Станева
49287 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини