Бойко Борисов: Когато гласуваш за БСП, идват ДПС и НДСВ

  • 21 март 2017 20:49

  • 14817
  • 15
Бойко Борисов: Когато гласуваш за БСП, идват ДПС и НДСВ
© ГЕРБ

Заради правителствата на СДС и БСП разплатихме 6,2 млрд. лева живи пари. Платихме 1,2 млрд. лева заради арбитражното дело за АЕЦ “Белене”. Разплатихме с пари на данъкоплатците 1,3 млрд. лева за натрупани от синьото правителство на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - задължения по договорите за “Мариците”. 3,7 млрд. лева дадохме заради фалиралата в кабинета “Орешарски” КБТ. Нищо добро не ни чака с ново управление на БСП. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред жители на Дупница.

Той коментира, че БСП никога не са искали да строят АЕЦ “Белене”, защото два пъти са били на власт и не са го направили. “Ако не бяхме спрели договора за строеж на 7-ми реактор на АЕЦ “Козлодуй”, който договори Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, щяхме да плащаме и 10 млрд. на американците за “Уестингхаус”.

Бившият премиер посочи, че когато БСП идва на власт, винаги обещава много, което после не изпълнява. “Дойдоха пред две години и Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 стана премиер, а Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас – финансов министър. И двамата отидоха в ДПС. Когато избираш БСП, трябва да знаеш кой идва с него. Хората гласуваха за президента Радев, а дойде за премиер Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то. Кой е гласувал за НДСВ? Държавата не може да понесе повече експерименти”, подчерта Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Борисов призова жителите на Дупница да подкрепят ГЕРБ, за да бъде съставено стабилно правителство след 26-ти март. “Ние единствени заявяваме категорично, че няма да правим коалиция с ДПС и ДОСТ. Трябва да ни помогнете да постигнем категорична победа, за да реализираме програмата си за управление. Нужен ни е добър резултат в неделя, за да продължи България да бъде сигурна държава. Страната ни има редкия шанс да остане сред държавите на първа скорост, затова трябва да продължим да бъдем сигурна външна граница на ЕС. Ние сме важни за Европа. ГЕРБ гарантира европейското развитие на България”, каза лидерът на партията.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изтъкна, че в следващ мандат на ГЕРБ ще продължи борбата с корупцията, за да бъде осигурена сигурност и справедливост за всички български граждани. Относно въпроса с увеличаването на пенсиите, бившият министър-председател коментира, че при ГЕРБ доходите и пенсиите се увеличават в зависимост от ръста в икономиката. “Сергей Станишев вдигна пенсиите на последното заседание на Министерски съвет с 10%. Ние започнахме да ги изплащаме след това. И аз можех да вдигна пенсиите с 50% преди да си тръгнем и после някой друг да ги плаща. Над 5 милиона от държавния бюджет всяка година отиват в НОИ. Кога в управление на БСП българските пенсионери са били добре? Никога”, подчерта Борисов.

Той изтъкна, че ГЕРБ предвижда подпомагане на възрастните хора, които гледат внучетата си, със заплата около 500 лева месечно. “4,2 млрд. събрахме повече от борбата с контрабандата и благодарение на тези пари осигурявахме добавки за пенсионерите за Коледа и Великден”, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Лидерът на ГЕРБ изтъкна като приоритет за ГЕРБ в следващ управленски мандат премахването на бюрокрацията и инвестицията в образованието. “ГЕРБ е мажоритарна партия. Създадени сме от народа. Има смисъл да сме партия, само ако имаме доверието на хората”, подчерта още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той бе категоричен, че ГЕРБ ще настоява за това следващите избори да бъдат мажоритарни.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14817 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2017.03.23 | 12:20

15
Когато гласуваш за герб(ако си толкова тъп) идва глад, безпаричие,мизерия и насилие над стари хора.

2017.03.22 | 21:41

5
Тъп си,ама много си ТЪП......фактите са други за това което казваш! Но неусспорим ФАКТ е,че майка ти те е изсрала !

2017.03.23 | 12:20

14
ББ казва самата истина! Когато бяха на власт трите партии имаше масово отвличания, поръчкови убииства,кредитни измами,ДДС, и фалити на банки! Какво е било добре при ТРИТЕ глави???Само кражбите и масовото унищожение на България и българите,а последствията бяха за човека от Ба
гласуваш за Гроб

2017.03.23 | 12:20

13
и получаваш по 10 самоубийства на седмица,външен дълг 27 милиарда само за една година,корупция в невиждани размери ,никаква съдебна отговорност за престъпления по високите етажи на властта,циганска престъпност без наказания.
Един

2017.03.23 | 12:20

12
Който гласува за престъпници, Е ПРЕСТЪПНИК КАТО ТЯХ!!!
Emil

2017.03.23 | 12:20

11
Изрод мръсен...лично съм видял с очите си как охраната на Сашо Сталийски прибира чували с пари от Ктб Красно село!!!Ти и Доган ебахте майката на Ктб и накиснахте мустакатия!

2017.03.23 | 01:06

10
А когато гласуваш за партия Гроб получавате запалвания на хората меткане от блокове под метро и влакове глад мизерия обиди и нищета.

2017.03.23 | 01:06

9
ако Бойко продължава с лъжите ще се превърне в една голяма тиква ,да не мисли че не помним кой управлява България от 2009 година ако не помни значи има сериозен здравословен проблем .
гост

2017.03.23 | 01:06

8
Като дойдете вие на власт получаваме ДОСТ,Ердоган,Меркел,мислиш ли,че е много добре за България Докато ГЕРБ е на власт България може да изчезне
Оху Боху

2017.03.23 | 01:06

7
Идейката ми е следната: Нека няколко от нас покажем голям среден пръст на предателите-комунисти и техния кукловод, Пут.кин. Ей това даваме на руската федерация... от сърце!
Слава

2017.03.22 | 21:41

6
Когато управлява ГЕРБ какво идва-корупция,безработица,мизерия,300 лева заплати неизплащани по 6 месеца,лошо здравеопазване,за пенсионерите -глад и убийства за мизерните им пенсийки,нула сигурност-ГЕРБ това сте вие

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини