Петкова: Изграждането на индустриална зона в Търговище е наш основен приоритет

  • 12 март 2017 16:50

  • 5046
  • 2
Петкова: Изграждането на индустриална зона в Търговище е наш основен приоритет
©

ПП ГЕРБ е партията на народа. В нашите редици има хора от различни етноси и това ни отличава от всички останали партии. Това заяви в селата Кралево и Дългач водачът на листата на ПП ГЕРБ за Търговище Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по.

Заедно с останалите кандидати за народни предствители тя запозна жителите на населените места с основните приоритети от управленската програма на ПП ГЕРБ.

„Нашата програма е реалистична. Това, което обещават нашите опоненти – скоростно увеличение на пенсиите и заплатите, няма как да се случи, защото това ще струва над 2 млрд.лв. на държавата, а бюджетът не разполага с такъв ресурс”, поясни Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по и подчерта, че ГЕРБ предвижда пенсиите и доходите да бъдат увеличени плавно, на база икономически ръст.

Водачът на листата сподели, че важен акцент от програмата е здравеопазването, като е предвидено да бъде въведена електронна здравна карта, в която ще се съдържа информация за здравния статус на гражданите и ще пресече възможностите за злоупотреба.

„При следващ управленски мандат ще се борим на територията на област Търговище да бъде изградена индудстриална зона. Регионът има предпоставки за това, защото има стратегическо географско разположение. Но, за да се случи това е нужно да работим и за добра инфраструктура. Затова важен приоритет е доизграждането на АМ „Хемус”. Там където има инфраструктура, регионите процъфтяват”, каза Петкова.

Пред жителите на двете села тя обясни, че при управлението на БСП сектор „Енергетика” е бил във финансов колапс. „Когато поехме управлението, секторът беше тотално блокиран. С усилията на цялото правителство успяхме да го стабилизираме и от 247 млн. загуба излезе на 29 млн.лв. печалба”, заяви Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по.

„Винаги сме работили за всички български граждани. Показахме, че сме най-голямата партия, с най-добрите експерти. Вярвам, че след 26 март ПП ГЕРБ ще бъде първа политическа сила и България ще продължи по правилния път на развитие”, категорично заяви Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5046 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Nonicktoday

2017.03.13 | 14:36

2
Стига, ма, Нушo:-))) Ти въобще знаеш ли, какво значи приоритет?:-)))

2017.03.13 | 14:34

1
то всичко на вас ви е приоритет и като седнете в министерствата и забравяне образование ли беше, здравеопазване, индустриална зона в Търговище, магистрала "Хемус" край Шумен и накрая пак нищо

Добави коментар

Водещи новини