Плакатна война в област Хасково завърши с бой и белезници за кандидат-депутат

  • 11 март 2017 19:54

  • 21512
  • 2
Плакатна война в област Хасково завърши с бой и белезници за кандидат-депутат
©

Плакатна война в Минерални бани, област Хасково, завърши с бой и белезници за кандидат-депутат, решил сам да разлепва агитацията, предаде БТВ.

27-годишният Ибрахим Ибрахим, който за първи път участва в избори като кандидат за депутат, разказва, че докато лепял предизборните плакати на партията си в Минерални бани, братовчеди на кмета го нападнали и били. Общински служител пък разпоредил ареста му.

Престоят в полицията завършил с официално предупреждение да не купува и продава гласове, след което с превоз на общината Ибрахим бил откаран в кметството. Там бил заплашен. Кметът отрича.

„Може би са го видели че разлепва плакати и са го докарали до мене така, да изпием по едно кафенце. Беше много спокоен вчера Ибрахим като дойде при мене. Аз от вас разбирам нали, че някой по някакъв начин го е заплашвал,слагал му белезници”, твърди Мюмюн Искендер.

Битката в региона, доскорошен бастион на една партия, е на път да стигне и до международните наблюдатели на изборите във България.

От партията на бития кандидат за депутат се заканиха, че ще сезират и главния прокурор, а от другата страна – бившите им съпартийци ги обвиниха в лъжа.

От полицията отказаха коментар.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
21512 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
БулгарБет

2017.03.12 | 15:53

2
Вечерта след загубата на избори 2017 на Обединените Идиоти 1 - Винкело ще бушонира Волен в нокаут – коеф 1.65 х - Агент Дончо ще изплющи по един шамар на двамата и ще ги ръзтърве - коеф 3.20 2 - Волен ще бушонира Винкело в нокаут – коеф 2.20

2017.03.12 | 15:53

1
Става интересно-о-ооо

Добави коментар

Водещи новини