Бойко Борисов в Смолян: С говоренето си против ЕС Корнелия Нинова ще постави България в чудовищна из

  • 04 март 2017 13:13

  • 18740
  • 17
Бойко Борисов в Смолян: С говоренето си против ЕС Корнелия Нинова ще постави България в чудовищна из
©

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за не иска да покаже кандидатите си за министри и екипа си в дебат, защото не знае кои министерства ще й дадат ДПС. Аз искам да знам кой ще бъде финансов министър – Румен Гечев, който фалира банките, или Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, който е депутат на ДПС. Ще издигнат ли за премиер отново Орешарски, който беше от БСП, а после стана кандидат за президент на ДПС? Това каза председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на среща с жители на Смолян.

Той коментира, че не го е страх от дебат с Нинова, но иска да види експертите от БСП, които ще изпълняват фантастичните за слушане обещания, заложени в предизборната програма на партията. Борисов обясни, че е ясно кои ще са бъдещите министри в мандат на ГЕРБ, които вече са постигнали реални резултати в редица сектори.

“Кога българските пенсионери са били доволни от управление на БСП? Какво ще стане с пенсионните фондове? Ако хората разчитат на частните фондове, ще взимат по 50 лева пенсии. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на взе решение за вигане на пенсиите с 10% на последното си заседание като премиер. След това 4 години ние с нашата работа давахме възможност тези пари да бъдат изплащани. Но, ако не го напомняме се забравя, или се интерпретира по фалшив начин”, подчерта Борисов. Бившият министър-председател коментира, че пенсиите са били вдигани плавно по време на неговото управление, благодарение на излишъците, натрупани в бюджета от борбата с контрабандата.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе категоричен, че управленията на БСП са разрушителни за България и заяви, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за може да обещава всичко, защото не е печелила избори и не знае как се управлява. “Да ръководиш държавата е тежка работа. Искам да видя Нинова как отива като премиер в Брюксел и казва, че България налага вето на санкциите срещу Русия. Ще постави страната ни в чудовищна изолация от света. Дори президентът Тръмп спря да говори за това. Аз съм против санкциите, но се подчинявам на общото решение, защото това е общото решение на ЕС – оттам идват милиардите в България, оттам идват и парите за Смолян”, заяви той. Борисов обясни, че позицията му срещи флотилия в Черно море е твърда, защото иска туризмът в страната ни да процъфтява.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че благодарение на политическата воля на партията и личните му контакти, в България има най-ниската цена на газ в ЕС. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обясни, че петролният гигант “Шел” е силно обнадежден за наличието на залежи от газ и нефт в “Силистар”, което означава, че в следващите години България ще бъде напълно независима. “Постигнатото от нас даде възможност да се вдигне икономическият растеж на страната ни. Заварихме държавата с около 80 милиона БВП, сега са близо 100. Това е растеж на държавата! Ако икономиката ни продължи да се развива, за четири години БВП ще достигне 120 милиона и това е заложено в програмата ни”, каза Борисов като подчерта, че това е постижимо само в управление на ГЕРБ.

Бившият премиер обясни, че подадената оставка на ръководеното от него правителство е била морален акт. “Можем да продължим напред в развитието на държавата, доказали сме, че можем. Ще го направим, ако хората гласуват за нас на 26-ти март. Ако не – това е демокрацията”, коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

По думите на лидера на ГЕРБ, партията предвижда редица мерки за ефективна и справедлива съдебна система. Борисов подчерта, че в следващ управленски мандат на ГЕРБ държавата ще подпомага финансово инвитро процедурите, колкото и опита да са необходими. “Това е реално решение за хората с репродуктивни затруднения. Държавата трябва да помогне на семействата, които желаят да имат деца”, категоричен бе той.

Последвайте канала на

Novini.bg
18740 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2017.03.06 | 08:59

17
С ГОВОРЕНЕТО ПРОТИВ ЕС БАБА СЛАНИНОВА СЕ ПОСТАВИ В ПОЛИЧИТЕСКА СМЪРТ.

2017.03.06 | 08:58

16
Време е Корнелия и всички които говорят против ЕС да бъдат екстрадирани при своя любимец Путин.

2017.03.06 | 08:58

14
Британците се самоизолираха от ЕС, сигурно щото са глупави. Разбира се, винаги ще се намерят шепа форумни разбирачи да ви обяснят, че е точно така.

2017.03.06 | 08:58

15
по-умни са от руснаците и русофилите хаха доста, а вие също ще се изолирате от ЕС като си заминете при Путин

2017.03.06 | 08:58

13
ИЗБИРАМЕ ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ, НЕ ИЗОЛАЦИЯ С ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

2017.03.05 | 18:52

6
К.Нинова ще наложи вето в ЕС за санкции срещу Русия, колкото БСП говореха против постановление 207 (за грижливо отглеждане, поливане и култивиране на бежанците), а преди седмица вицето Йотова, ИЗВЕДНЪЖ обърна палачинката и поде инициатива за интегриция на децата бежанчета...
бай КОР

2017.03.06 | 08:58

12
абе да те ева и овацата, тия 50 фил. герб ги донесоха със самолетили, дева и платените боклуци
една овца , две овци , три...

2017.03.06 | 08:58

11
Ами какво да ги правят тия петдесет хиляди парчета които наследиха от герб ...на пача ли ?!
nnnn

2017.03.06 | 08:57

10
това чудовище на снимката е класически лъжец и простак.
Хора, бдете!

2017.03.06 | 08:57

8
Брей! Вдигнали от 80 на 100 милиарда брутния вътрешен продукт! С 25 %... А пенсиите и заплатите на учителите, пък и на другите в обществения сектор, защо ли си стоят почти същите...

2017.03.06 | 08:57

9
почти?! значи сам казваш че са вдигнати!!! е какъв е проблема гласувай за БСП-ДПС и ново броене започва,но минава първо през нова мизерия за всички!!! помниме и станишев спасил се в брюксел,помниме и орешарски,,,избора всеки си го прави
ъх

2017.03.06 | 08:57

7
слушаите боко иначе ще ни изгонят от европата и ще ни пратят в африка .кото че ли не сме там. заплатите африкански , политиците и те
kiro

2017.03.05 | 18:51

5
ГЕРБ,БСП,ДПС,АБВ,РФ като карат народа да глсува за тях го правят съучастник на кражбите им.Не гласувайте.Тези хора направиха от България пустиня.25 години лъжи и кражби.Една клика от крадци се оправдават после че народа ги бил избрал и са недосегаеми.

2017.03.05 | 10:08

4
Г-н Лъжльото Борисов и г-жа Лъжата Нинова , докато ни баламосват вече 27г. мин. пенсии в Румъния станаха вече 440лв, а у нас са едва166лв.

Добави коментар

Водещи новини