Каракачанов: Стига с омразата и разделението на нацията

  • 23 февруари 2017 08:20

  • 7716
  • 5
Каракачанов: Стига с омразата и разделението на нацията
© Булфото (архив)

Лидерът на ВМРО и съпредседател на Обединени патриоти Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността гостува в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия. Той коментира участието на Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на и Камен Петков в листите на ДПС на предстоящите парламентартни избори.
Каракачанов сподели няколко версии, но отказа повече коментари и заяви: „Аз мога да кажа за себе си, че тезите си никога не съм ги сменял и така е от години наред“.

Воеводата заяви, че няма никакво напрежение в коалицията Обединени патриоти относно участието на „Атака“ в нея. Той напомни, че тя съществува от 28 юли и е имало достатъчно време да се изразяват недоволства, а не в последния момент, когато са наредени листите за вота на 26 март.

„Крайно време е след 27 години разделение на нацията да си зададем въпроса до какво ни доведе това. Това ни доведе до най-бързо намаляващата нация, до най-високата смъртност, до най – ниските доходи. Българските политически партии трябва вече да имат волята да разговарят“, заяви той.

Каракачанов коментира от къде е дошла клюката, че партиите в коалицията преговарят с БСП и с ГЕРБ. По думите му, тя идва от това, че в последните дни на 43- то НС той е пил кафе с г-жа Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за при Янаки Стоилов.

Следващото правителство трябва да показва едно национално съгласие, но това ще го видим само, ако е дошъл акълът на българските политици, смята Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7716 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
(гост)

2017.12.01 | 14:25

5
Ей , наи после се намери смел Мишок да окачи звънчето на вратъ на котака ,когато идва да го чуват и да се спасяват;;;;

2017.03.05 | 18:19

4
И като се махна какво стана.Спря да се върти земята ли какво се случи.Крайно време е това гюбре да разбере че земята не се върти заради него.Живот е имало и преди него ще има и след неговото крадливо управление и то по добър живот за народа. Да се маха ЗАВИНАГИ !!!

2017.02.27 | 14:42

3
Иди това го кажи на твоя ментор пожарникаря от Банкя.Всеки път като се изтъпанчи да говори лъже и умишлено насажда страх в съзнанието на хората - видите ли кво ще стане ако еди какво се случи.Стига вече с тези клиширани и изтъркани фрази

2017.02.27 | 14:42

2
Нацията я разделят политици като Цвета Караянчева,която дели хората на наши и останалите!Тежко му,ако не си гербаджия!
Ива

2017.02.27 | 14:42

1
Браво Каракачанов чух за първи път нещо важно и правилно от вас. А аз казвам: Стига разделение . Стига интереси и лъжи. Стига кражби и мафиотски игри. Да ама как ще стане това като всичко това е насложено като скрита задача в главите на всеки който е бил във управленските среди там горе долу някъде и няма да има избягване от това със същите желащи дуправляват.

Добави коментар

Водещи новини