Бареков: Гласувах за промяната

Днес гласувах, за да подкрепя промяната. "За“ промяна на политическата система, „за“ финала на присъствието в българската политика на бившите комунисти, задкулисието и на мутренските групировки. Това коментира евродепутатът и лидер на ББЦ Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва минути след като упражни правото си глас в родния град Пловдив.

В изявлението си евродепутатът изрази надежда, че промяната ще започне още от днес. „Тя обаче ще бъде много трудна“, предупреди Бареков.

По думите му оставката на правителството е неизбежна.

„Ние трябва да изградим държавата от нулата, да построим държавността“, отсече той като обяви, че ще участва активно в този процес. „Всички демократични политически сили и партии трябва да си подадем ръка в този момент. Заедно с новоизбрания президент на България и заедно с референдума, който беше приет от българския народ, трябва да се опитаме да съградим през следващите години една нова държава, стъпила на демократични устои“, завършва евродепутатът.


 

Коментари

 1. 2016.11.14 | 05:42
  Пак ми замириса на кенеф...
 2. 2016.11.13 | 22:46
  Тъпи българи ,тъпа нация,затова тези хитри дребни душици наречени депутати си играят с народа защото този народ е заспал,късопаметен ,забравя болката ,убидата и прави грешка след грешка ,слаб народ ,слаба държава.Лека памет на българският народ,няма живец,няма отпор,няма реакция,няма промяна.Заслужаваме си живота.
  1. 2016.11.13 | 22:46
   Даже и правописа забравил
 3. 2016.11.13 | 22:46
  ти ли бе каун,научи английския та еб* у цървул*а
 4. 2016.11.13 | 22:46
  Бареков промяната я правим всеки ден стъпка по стъпка ,къде живееш и с какво допринасяш за това ,то е ясно че си гласувал за Радев но за каква промяна говориш,тя е факт още от миналата година,спиш ли ,хъркаш ли ,къде се намираш в космоса ли ,много си далеч и не в реалноста. Жалко че си депутат в ЕП,не усещаме твоята роля нито тук ,нито в ЕП.Млъкни ако обичаш завинаги.Халал да ти са парите ,но са незаслужени и не при човек който е полезен за държавата си.
 5. 2016.11.13 | 22:45
  Щом и Бареков иска промяна отново и отново, ясно става кой стои зад Радев и сие. Видяхме промяната на Бареков в първото издание на БСП- ДПС. Чудя се избирателите в България памет нямат ли, това се случи не толкова отдавна, а да искат това отново да се повтори. Направо се чудя, кога ще ги стигнем хамериканците ...
  1. 2016.11.13 | 22:45
   Бареков цял живот ще си остане кавал.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Европредседателство 2018

още

Анкета

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Избрано от Интернет