Трайков: Цачева трябва да убеди не лидерите на РБ, а гражданите

  • 08 ноември 2016 07:45

  • 4850
  • 2
Трайков: Цачева трябва да убеди не лидерите на РБ, а гражданите
©

Имаше безпрецедентно масово гласуване на българите в чужбина и в същото време лошо отношение от страна на държавата, лоша организация. Съжалявам, че много хора не успяха да упражнят правото си на глас. Това каза в сутрешния блок на БНТ кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Той обясни, че не е отишъл на вчерашната среща на кандидата за президент на ГЕРБ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 с Реформаторския блок, тъй като според него мястото на тази среща не е в централата на СДС - с лидерите на Блока и с министри. В дните до неделя Цачева трябва да убеди не лидерите на Реформаторския блок – те са си убедени – трябва да убеди българските граждани. Аз съм един от десните избиратели, които Цачева трябва да убеди. Предизвикателството за нея е да намали тези, които възнамеряват да си останат вкъщи в неделя, и да ги убеди да гласуват за нея, каза кандидат-президентът на Реформаторския блок.

Трайков заяви, че няма нищо против да се срещне с Цачева през тази седмица. Тя обаче пропусна кампанията – трябваше да даде много ясна заявка зад какво стои – вместо това от щаба й предпочетоха да я скрият и да я водят за ръка по студията. Сега има много малко време да обясни на хората, че стои зад спазването на човешките права, зад твърд евроатлантически курс и довеждането докрай на съдебната реформа, коментира още Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4850 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Браво

2016.11.09 | 02:10

2
Браво Трайчо! Всяка дума е точно на мястото си и всяка мисъл означава нещо! Няма заучени фрази, празни приказки и неосъществими обещания! Браво!

2016.11.08 | 19:42

1
ТРОЯНСКИ КОН НА БСП СИ

Добави коментар

Водещи новини