Революционерите са толкова по-необходими, колкото по-малко останаха

  • 26 октомври 2016 15:44

  • 1625
  • 0
Революционерите са толкова по-необходими, колкото по-малко останаха
© Фейсбук

В предизборния щаб на кандидат-президентската двойка „Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше вМинчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в“ отделихме определено внимание на фраза от коментар на г-н Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска неотдавна в телевизионно предаване.

„Има една разлика между Таня Дончева и мен. Тя иска да направи революция откъм институцията“, казва Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и пояснява: за мен президентската администрация не е място, където да започнеш да водиш битки с останалите власти, а да почнеш да търсиш съгласие между тях, така че да има някакъв ефект за хората, а не да създаваш шоуто“.

Разликите между Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска са повече от една, но нека да видим в какво всъщност е заподоздряна Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в? Нейната изострена критичност към нископродуктивното функциониране на повечето български институции е известно отдавна. Решителните ѝ намерения тази картина да бъде променена – също. В рамките на сегашната кампания всеки ден по няколко пъти Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в разяснява идеите си за конституционни промени след анулиране на Велико народно събрание, въвеждането на пряка отговорност на бъдещия главен прокурор пред президента, засилването на механизмите за контрол и отчетост в съдебната сиситема и т.н.

Излишно е да разказваме цялата ѝ платформа именно конкретиката в тази платформа предполага и ще наложи дълга и сериозна работа „с останалите власти“. За българското общество това упражнение има историческо значение и Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в е напълно готова да го предприеме. С такава нагласа има и нещо ... революционно. Не е ясно, обаче, къде е опасността за диалога и взаимодействието с другите институции, ако президентът се откаже да симулира смиреност и абстрактна извисеност над проблематичното всекидневие на българите и ако вземе та пораздруса блажено задрямалите в сенките на статуквото.

Думата „революция“ е част от вербална изява на г-н И. Калфин. И не може да се разбере дали е в кавички или не. Надяваме се, че е направил неволна хиперболизация, е че самият той, работил доста дълго с различни „останали власти“ през различни сезони няма да отрече, че революционерите от началото на 21 век са толкова по-необходими, колкото по-малко останаха.

Последвайте канала на

Novini.bg
1625 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини