Трайков: Не трябва да имаме комплексирано поведение на белансьор

  • 25 октомври 2016 08:21

  • 1215
  • 1
Трайков: Не трябва да имаме комплексирано поведение на белансьор
© Булфото (Архив)

България не е между Турция и Рурсия, тя е в Европа. Докато българските политици не разберат, че това е нашата сила, нищо добро не ни чака, чака ни само комплексирано поведение като балансьор и буфер. Това смята кандидатът  за президент на Реформаторския блок Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Коментарът му беше по повод изказването на Ердоган в Бурса. Там турският президент говори за границите на държава си и заяви "Възможно ли е да приемаме и да мислим за различни или отделени едни от други Газиантеп и Алепо, Одрин и Гюмюрджина, Кърджали и Бурса, Скопие...". Коментарът му взри медиите в региона.

Междувременно Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко смята, че България трябва твърдо да заяви, че е с Европа. Запитан каква република би искал, той отговори категорично - парламентарна, и добави "не премиерска или прокурорска".

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1215 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.25 | 18:14

1
тройчо ,я да те питам ,коя Европа ,като е на втора скорост. а ние не сме се и качили ...или тая която ни разпорежда ,дори и как да си е.бем жените си ...

Добави коментар

Водещи новини