Трайчо Трайков: Ще направим всичко в името на България (обновена+видео+снимки)

  • 08 октомври 2016 11:15

  • 8455
  • 29
Трайчо Трайков: Ще направим всичко в името на България (обновена+видео+снимки)
© Булфото (архив)

С изпълнение на националния химн Реформаторският блок откри предизборната си кампания в препълнената столична зала "България".

В залата, освен кандидат-президентската двойка Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и ген. Съби Събев, присъстват депутати, кметове, общински управители от РБ. Думата първи взе Найден Зеленогорски, председател на предизборния щаб. "Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и ген. Събев винаги са работили за демокрацията и евроатлантическите ценности в България. В нашия щаб има много бойци, които са печелили много избори. Ние искаме да съчетаем опит и новост", започна той. "В последно време се надига една популистка вълна в България, която иска да промени нашият път. Ние сме тук, за да кажем, че няма да допуснем това. Ние сме тук, за да кажем, че няма да позволим Кремъл да определя пътя ни. Победа", обяви Зеленогорски. 

"Ние от РБ сме алтернатива. Алтернатива на корупцията и на безгръбначието. Трайчо и Съби има смелост да покажат, че тези избори не са предрешени. Най-големият ни проблем на тези избори ще бъде безразличието. Трябва да докажем, че има смисъл да продължим да се борим за нашите деца. Трябва да убедим хората да гласуват. Трябва да им покажем, че в България не съществуват само модела "Кой" и модела на "Двете каки". Аз мисля, че нашите кандидати могат да направят това", продължи с изказванията Гроздан Караджов.

"Искам да започна с пожелание за успех на България. Тук съм, за да се обърна към всеки един от вас. РБ не само трябва да подобри своя успех и резултати, а трябва да спечели следващите избори за президент. Президентът е отговорен за националната сигурност на страната. Той е гарант, че България ще продължи своя път в НАТО и ЕС. Президентът е гарант, че България няма да се ръководи от политиката на Кремъл. Президентът е гарант, че ще се случи пълната декомунизация и скъсване на връзките с ДС. Пожелавам успех на нашите кандидати", заяви военният министър Николай Ненчев.

Думата взе и вицепремиерът Меглена Кунева. "Всички колеги преди мен дадоха най-доброто от себе си. Те казаха думи, които искам да чувм всеки ден. Думи за сила, думи за победа, думи за Европа. Тези президентски избори не са само залог за нашата победа. Те са залог за бъдещето на България. Искам да уверя г-н Трайков и ген. Събев, че всички от ДБГ ги харесваме много и сме сигурни, че те ще бъдат нашите президент и вицепрезидент", каза тя.

"Тези избори не са за нас, защото ние трябва да изберем обединителя на над 7 млн. българи. Той трябва да насочи страната в правилната посока. За съжаление грубата и просташка сила в българското общество надделява над образованието. В момента отново на мода е снишаването пред чужди управители. За съжаление корупцията продължава да бъде основен начин за забогатяване в България. Не съм тук, за да правя анализ. Трябва да се замислим това ли ще оставим на нашите деца след още 25 години? Аз не искам това да е така. Някой трябва да свърши тази работа и да се пребори с простащината, грубата сила, мутрите, корупцията. Аз съм убеден, че това може да бъдат Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и ген. Събев", категоричен беше лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Думата взе и кандидатът за вице-президент ген. Събев. "През последните месеци се опитват да ни вкарат отново в пътя на онези 45 години. Нашият основен приоритет ще е да запазим националната сигурност на България. Ние сме поели път на евроатлантическите ценности, защото единствено в НАТО и ЕС България може да се чувства защитена и сигурна. Аз ще работя за модернизацията на Българската армия и за това нашите деца да се върнат в България", обяви генералът.

"Две неща ми трябват на земята - те са любовта и свободата. Жертвал бих живота безвъзвратно за любов, любовта да дам за свободата
съм готов", така започна предизборното си обръщение Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко. "Не се страхувам за себе си. Когато трябваше да посегна на картела на горивата, го направих. Спрях и опитите за кражба на международния панаир в Пловдив. Противопоставих се на грабежа АЕЦ "Белене". Противопоставях се многомилионната далавера "Южен поток". Спирам до тук, защото ще излезе че съм много георично. Мафията си има адвокати, съдди и прокурори. Моята оставка нее заровена в пясъците на Катар, а в ледовете на Сибир. Аз искам да работя за държавата и да променя статуквото", каза още Трайков.

"Аз съм практичен човек, а не наивен идеалист. Днес сме на прага на едни от най-важните избори. Нужен ни е екип от единомишленици. Силата не е в един от нас, а във всички нас. Аз мога да бъда силен само с вас. Ще бъда толкова силен, колкото сила ми дадете всички. Ще направим всичко в името на България. България това сме ние", категоричен беше кандидатът за президент.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8455 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ

2016.10.11 | 12:02

27
АТАКА,ВМРО,НФСБ!

2016.10.11 | 12:02

29
абе ,като стана дума ,къде изчезна винкела ,да не са го претопили ,нещо са обединени ,а тоя се крие като мишка

2016.10.11 | 12:02

28
ОБЕДИНЕНИ ИДИОТИ
СДЦДС

2016.10.11 | 12:02

26
КРИВОУСТАТА КУНЕВА Е ЗАЕЛА ОЧАКВАТЕЛНА ПОЗИЦИЯ ЗА НОВА ДЛЪЖНОСТ. АБЕ СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКО.
България ЕС НАТО

2016.10.11 | 12:02

25
не на комунизма да живее Демокрацията

2016.10.11 | 12:02

23
Тия всичките са мръсни комунисти като простата Тиква ! Само тъпия народ си мисли,че били "демократи" !Един палач си остава палач - не лекар !

2016.10.11 | 12:02

24
А един дрисльо като теб си остава дрисльо.
Успех !

2016.10.11 | 12:02

21
Демократичните, родолюбиви и здравомислещи български избиратели нямат друга алтернатива. Трайчо Трайков е единственият десен, при това граждански кандидат за президент, който е необременен от БКП/БСП/ДС зависимости ! Да го изберем !

2016.10.11 | 12:02

22
ами избери го бе , идиот

2016.10.11 | 12:02

20
ТИЯ КУРВИ СА СЪЩИТЕ КАТО ГРОБ-СМЪРТ
NGN

2016.10.11 | 12:02

19
На балотажа ще гласувам за Трайчо Траков.

2016.10.09 | 12:12

8
Какво значи всичко? Ако решат да крадат от името на България както правиха всички досега кво правим?

2016.10.09 | 22:20

18
а тия ще крадът културно по гейски , ще го правят от името на България ,с името на мошеника ив. лостов на уста
Веселин Василев

2016.10.09 | 22:20

17
Трайчо я си трай.
AS C

2016.10.09 | 22:20

15
ТЕЗИ ЗАРЕЯНИ ПОГЛЕДИ В НЕЯСНОТО БЪДЕЩЕ СА МИ ПОЗНАТИ ОТ КОНГРЕСИТЕ НА БКП ПРЕДИ 1989 Г.

2016.10.09 | 22:20

16
бъдещето ясно ,който и да е ще папка ,а ние ще опъваме каиша

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини