Ген. Михов: Неприятно е Борисов и Радев да си разменят реплики по медиите

  • 07 септември 2016 07:52

  • 5627
  • 0
Ген. Михов: Неприятно е Борисов и Радев да си разменят реплики по медиите
© Булфото (архив)

Укрепване на националната сигурност. Това е нещото, което предстои пред България. Това трябва да стане с укрепване на нашите военни сили и помощта на нашите съюзници.

Това каза пред камерите на БТВ ген. Михо Михов от АБВ, председател на комисията по отбрана в НС. Нещата в световен план се променят ежедневно. Добрите отношения с нашите съседи са от изключително важно значение. Трябва да говорим с Турция като добри съседи и същевременно да спазваме всички международни клаузи. Има един нов вид тероризъм. Нашата армия трябва да брани територията ни, категоричен беше генералът.

Авиацията ни бавно вървеше към приземяване, но правителството е поело отговорност за справяне с проблемите. Не мога да коментирам, че на дата 9 септември идват американски самолети, които да охраняват въздушното ни пространство. Аз съм против това. Срамно е България да допуска чужди самолети да охраняват небето ни. За това вече има решение на НС, но аз изказвам мое мнение. Има много пропуски в работата на Министерството на отбраната. Неприятно е Николай Ненчев и ген. Румен Радев да си разменят реплики по медиите. Същото важи и за премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Не може двама генерали да правят площадни обръщения по телевизиите, каза още ген. Михов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5627 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини