Станишев: Гласовете на ГЕРБ са купени, затова не мога да ги поздравя

  • 06 ноември 2011 18:21

  • 4144
  • 22
Станишев: Гласовете на ГЕРБ са купени, затова не мога да ги поздравя
©

БСП е печелила и губила избори, но никога в България не е имало избори като тези, каза в предаването „На четири очи" на Нова телевизия лидерът на БСП и бивш премиер на Р България Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

„Не малка част от гласовете на ГЕРБ са купени и контролирани, затова не мога да си позволя да ги поздравя".

Лидерът на БСП е убеден, че в Лом са закарани мутри от София, които са контролирали гласуването, в Пловдив има видео записи за купуване на гласове за ГЕРБ.

Ще поискаме обсъждане на президентските избори заради огромният брой на невалидните и прозрачни бюлетини, заяви Станишев.

„Г-н Борисов каза, че е гарант за честни избори, но не си спази ангажимента".

Абсурд е, според него, някой да купува гласове под покровителството на МВР и г-н Цветанов.

Изборът на тези избори не беше между БСП и ГЕРБ, а правото на демократична държава, на свободен избори и държава с авторитарен режим.

Парламентът в момента представлява гумен печат, смешка, защото две седмици преди изборите не работи, той просто подпечатва решения, които са взети предварително, уточни Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той е категоричен, че премиерът всеки ден демонстрира неуважение към Народното събрание като не идва на парламентарен контрол и не присъства при обсъждането на важни теми като Бюджет 2012.

Последвайте канала на

Novini.bg
4144 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
tapak

2011.11.09 | 01:13

22
stanishev, mrasno pse kradlivo, kolko vreme beshe na vlast i krade be, nenasitna svinq tlusta? I prezidentcheto vashto 10 godini ni eba maikata na stranata, ot kvo si nedovolen be komunisticheski nerez shiban? NE TI LI STIGNAHA PARITE E? OSHTE LI ISKASH DA KRADESH? Otiwai si v shibanata rusiq tam da kradesh shibana ruska dvulichna ehidnqrska KURVA

2011.11.09 | 01:13

21
Мазна муцунка има тоя Серго кой каквото ще да казва.

2011.11.09 | 01:13

19
абе да еба и мазния боклук,що не вземе да млъкне,или сигурно е забравил как даваше по 40 лв за"симпатизанти на бсп"на предизбония митинг в надежда преди 2 години,и неговия човек обикаляше да търси по якички "бесепари" с поне 20 бона в вътрешния джоб след като ги биха в Банкя
MARVIN

2011.11.09 | 01:13

20
PO DOBRE TI DA MLIKNE6 MNOGO YASNO 4E I TI SI VZIMAL PARI UPRAVI LI SI JIVOTA ZA 40 LEVA
Niko

2011.11.09 | 01:13

18
серГЕЙЧО ,срещма ли те ще има и бой й както му е редът!То бива наглост и безочие но, чак толкова! Е ГЕРБ здравето ли да Ви вземе та да сте бити! За комунист и турчин само бой и закриване!
mad

2011.11.09 | 01:12

17
Незнам, на мене поне от 3 партии са ми предлагали пари за глас, но никога и от никой не съм чул ГЕРБ да предлагат пари или да купуват гласове, нито познати, нито никой.. а тия определено съм чувал за тях, така че без коментар. Яд те е ама свърши. Поне се благодари, че не те тикнаха в затвора мръсен педал!
уфффф

2011.11.09 | 01:12

16
От глупостите на този на всички вече им писна!Реве като прелъстен и изоставен!Ами Станишев,всички ние помним кой ухажваше циганите по времето на оня дето ни "оправи"хубаво отвсякъде и по времето на "гласуваш за БСП-получаваш Доган и Царя"!Помним и автобусите с турци за които така упорито си затваряше очите,щото нали са за твой човек.И не се прави на ощипан,че май брат ти архитекта много хуабви заменки направи на брега на морето!Но не се притеснявай,те хората започват да се осъзнават и затова загуби всички възможни избори-и парламентарни,и местни,и президентски!Сега вече няма съдиите да ви пазят крадливите зад.ици и може и да си получите заслуженото заедно с "хидроинженера","социалната"и още много други от вашите!И вземи си подай най-накрая оставката!
САМО АКО МОЖЕ

2011.11.09 | 01:11

15
Тоя очилат педераст да ми припомни кой купи гласовете във Пловдив на ония плюнчо Славчо Атанасов барабар със Смолян и на всички баби и дядовци за президент. Слава богу, че има свестни хора, и е още по-оптимистично след като си мислех, че няма толкова много, но за щастие грешах. Добре, че бяха те и не дадоха купените гласове на БСП и ДПС да окажат съществено влияние. И все пак крадеца вика дръжте крадеца
Само да добавя

2011.11.09 | 01:11

14
единствената причина, Сергей да не го е толко яд, че падна е че 50% от гласовете мина тънкана , само с обещанията за вдигане на пенсиите . То така се купуват бабите, ама му е кофти, че даде много пара за циганетата и че има да дава бая и на Доган за турските гласове. Ама нищо то може и с целувчица да се оправят тия дърти педерасти

2011.11.09 | 01:10

13
СЕРГО! ДРУГАРЮ,взимай си детето и си заминавай с жена ти.ама не тази" паравана"-а оная мазна курва вигенин .отидете някъде където гей браковете са узаконени,остави тая дъжава на мира и без това не е твоя
az

2011.11.08 | 21:19

12
Време е да си скрие лукавата руска физиономия най-накрая и да се маха. сега по всички телевизии ли ще се появява да се оплаква. Не им стигна времето за крадене май, а и има още.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини