Миков: 2-ма министри са отговорни за хаоса в Зала Армеец (видео)

  • 26 октомври 2015 13:30

  • 2362
  • 2
Миков: 2-ма министри са отговорни за хаоса в Зала Армеец (видео)
© Булфото (архив)

Двама министри са виновни за случващото се в зала Арена Армеец, каза Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно на пресконференция.

Лидерът на на БСП посочи, че става дума за вицепремиера Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и вътрешния министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Миков заяви, че хаосът в столичната зала е заради прието от двамата членове на кабинета на Бойко Борисов промяна. Министрите Бъчварова и Дончев трябва да понесат отговорност, как се носи министерска отговорност", посочи още лидерът на БСП. 

"Риалитито с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа подмени това, което се случваше в много избирателни комисии, където се подправяха резултати", каза още Миков.

Лидерът на БСП заяви, че водената от него политическа формация се е представила добре на местния вот. За референдума народът вчера Миков каза: Не ни занимавайте с това. "Всенародното допитване причини това, на което станахме свидетели сутринта", допълни той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2362 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Рони

2015.10.27 | 14:11

2
Оставка!В 21 век тази ситуация е недопостима. Герб все се изтъкват,че са велики, а виждаме,че министрите им едно нормално провеждане на политически избори не могат да организират!
пешо

2015.10.27 | 14:11

1
Миков, къде с този букет? Той не става за мезе....а изборна победа няма за БСП!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини