ДСБ скочи срещу зам. - кмет на София заради агентурното минало на баща му

  • 02 ноември 2011 16:33

  • 1573
  • 1
ДСБ скочи срещу зам. - кмет на София заради агентурното минало на баща му
© Булфото

Очевидно е, че кадровата политика в Столичната община е ръководена от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който има последователно поведение за реабилитация на тайните служби на комунистическия режим.

Това заяви председателят на ДСБ-София Атанас Атанасов по повод новия софийски зам.-кмет по финансите – специалистът от Световната банка Дончо Барбалов.

Неговото назначение беше обявено от кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"Барбалов е син на най-младия генерал от ДС Петър Дончев Барбалов – ръководил службата за подслушване по време на комунистическия режим. Трябва да се припомни, че дълги години длъжността заместник-кмет по финансите се заемаше от друг офицер от ДС – Минко Герджиков", каза Атанасов.

Според него, това назначение е поредното доказателство, че премиерът се е съгласил парите на софийската община да се управляват от хора, близки до ДС.

Председателят на ДСБ-София призовава Фандъкова да преосмисли намерението си, като се откаже от назначението на Дончо Барбалов и по този начин "демонстрира разграничение от кадровата политика на началника си".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1573 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
SHOPA

2011.11.10 | 14:40

1
Eй, Селинджър, ти къде работи през годините? Май някой трябва да ти припомни и за мръснишките ти номера в продължение на години!!

Добави коментар

Водещи новини