Мартин Димитров: На бас, че ще имаме по-голяма парламентарна група

  • 01 ноември 2011 07:49

  • 834
  • 1
Мартин Димитров: На бас, че ще имаме по-голяма парламентарна група
© Снимка: Булфото

Изчезнаха ли старите сини от политическата карта на България? - по този въпрос говори в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. По думите му хората, които подкрепят сините, просто не са гласували на президентските избори.

"Пожелавам на Плевнелиев да е добър президент, но той трябва да направи промени по изборния кодекс. В Плевен например вотът беше изцяло подменен", заяви Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

"Това бяха най-манипулираните и фалшифицирани избори в новата история на България. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Фидосова да беше вдигнал, и тя щеше да спечели. Имахме сериозни шансове да победим. СДС ще го има. Не съм допускал, че няма да успеем да направим нашия кандидат популярен. Шансът за един президент от СДС е той години преди това да бъде ясен", каза лидерът на СДС.

Две години са достатъчно време, за да може човекът да си разясни тезите. И като повтаряха медиите постоянно, че само трима имат шанс, сините са гласували за Кунева. "Никога не бих искал да печеля избори по начина, по който ГЕРБ го направиха. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не е моят, не е нашият президент. Пожелавам му да е добър президент и да не си затваря очите пред безобразията на хората, от които тръгна.

"Не подценявайте българите, те търсят разумна алтернатива. Българите не искат политика на мускулите", категоричен е Димитров.

На местните избори ние имахме 25 0000 гласа, но нашите хора не гласуваха на изборите за президент, затова се получи така. Никой не ми е поискал оставката,никой не ме е обвинявал за изборите, но аз съм готов да направя най-доброто за СДС и затова ще поискам вот на доверие.

За мен избор за това Костов-Бакържиев няма. Ако десницата не осъзнае, че синьото движение има нужда от младо поколение, работата е много лоша. Моята цел е не да съм в управлението. Моята цел е силна, демократична дясна партия и това ме отличава от останалите политици, заяви Димитров.


 

Последвайте канала на

834 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Илиев

2011.11.02 | 11:46

1
Дано на следващите избори да имат повече гласове. МОЕТО мнение е, че те са най-демократичната партия с най-добри идеи. Жал ми е, че нямат доверието на хората както ги има Борисов.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини