Мартин Димитров: Не знам какво работи в тази страна

  • 28 октомври 2011 10:34

  • 1148
  • 2
Мартин Димитров: Не знам какво работи в тази страна
© Булфото

Не съм учуден от липсата на кворум, тъй като има тотално несериозно отношение към българския парламент.

Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на СДС и съпредседател на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на по повод проваления парламентарен контрол поради липсата на кворум.

По думите му, с отсъствието на депутатите, управляващите целят да няма парламентарен контрол, за да не се задават неудобни въпроси, и да се носи отговорност. Според Димитров, 80-90 % от депутатите на Синята коалиция са присъствали днес в залата.

Цялата работа започва да става абсурдна. След тези избори, които бяха чудовищни манипулации, след като икономиката не върви, и нещата отиват на все по-зле, след един Бюджет 2012 г., който се очертава да бъде огромен проблем, виждаме и неработещ парламент. Аз питам - какво работи в тази страна, каза Димитров.

На въпрос, кога ще си подаде оставката, Димитров отговори: „Когато му дойде времето”. Този въпрос ще се реши вътрешно в СДС, заяви той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1148 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Rudi

2011.10.31 | 23:09

2
Не знам какво прави Мартин в Парламента.
джъдж

2011.10.31 | 23:09

1
Мартинчо ,рожбо рошава - със сигурност не сработва "синята идея" ,изядохте я ,изпихте я и я осребрихте в офшорки и голф игрища. Язък.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини