Цветанов: Няма да бутаме джамии

  • 27 октомври 2011 18:26

  • 1559
  • 3
Цветанов: Няма да бутаме джамии
© Булфото

На 30 октомври трябва да бием убедително в община Дулово, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в Дулово пред граждани и симпатизанти.

Той подчерта, че за последните две седмици е за втори път в Дулово и тук е видял огромен заряд и визия за промяна в общината. Демокрацията е нещо силно и велико, а не раздаване на шамари и всеки един от нас трябва да се възползва от конституционното си право да гласува по съвест, каза Цветанов Цветанов.

В препълнената зала той призова хората да изберат ГЕРБ - партията, която е национално отговорна и защитава всички български граждани, независимо от тяхната етническа принадлежност. ПП ГЕРБ участва в тези избори със сериозен потенциал на български мюсюлмани, на българо-мохамедани и роми в много населени места, където това е преобладаващото население.

ПП ГЕРБ заложи на тази представителност, защото има свои представители във всички населени места без изключение и е национално отговорна, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. „ГЕРБ няма по никакъв повод да говори за притовопоставяне и етническо напрежение, което някои все още лансират в смесените райони”, каза Цветанов. Той призова хората да не се поддават на слухове за възродителен процес и бутане на джамии. „Това е безсилието и липсата на отговорно национално поведение на тези политици, което е факт 20 години", каза Цветанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1559 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
И като се касират изборите, та какво? БСП ще спече

2011.10.28 | 10:38

3
И като се касират изборите, та какво? БСП ще спечели София и ще възкреси умрялата от преяждане с корупция тройна коалиция? О, не. Позицията на ГЕРБ само ще се бетонира. Милионният опит за деструкция няма да мине. Доказателство е инстинктът на електората, който отхвърли на общинските избори всички партии и лидери, които виеха за преструктуриране на политическото пространство. Ако трябва да се касира нещо, трябва да се касира идеята за тройна коалиция. Тази идея е огън и чума в едно. Тя се гради на един много прост, много ефективен и много вреден фундамент- българите се карат, Ориентът печели. Хващат се за гушите сини и червени, Ориентът взима по коминтерновски червената страна и почва да командва. Класическа диктатура на малцинството. Така се разраснаха за 20 години социално-икономическите и политическите гета, които почнаха да решавата всички държавни въпроси у нас. Включително и избора на държавен глава. В резултат средната сметка за парно спрямо 1989 г. нарасна 8 пъти, а ние обедняхме 16 пъти /преувеличавам, но с малко/. Циганите, българските мюсюлмани, българомохамеданите и т. нар. български турци попаднаха под робството на Ориента и вместо да се поевропейчват се превърнаха в инструмент за властване, обогатяване и всеобщо оскотяване. Ето това е тройната коалиция- българите се карат, Ориентът печели. Ето това трябва да се касира. Не! Трябва да се кастрира. Да се отреже заедно с топките. Първата най-важна стъпка е ние, българите, да престанем да се караме като цигани. Втората стъпка е повечето нормални хора да убедим т. нар. социалисти, че интересът на България е по-важен от техния партиен интерес. 20 години разграждане стига! Сега имаме шанс за консолидация за устойчиво развитие. Няма какво да се плашим от някакъв личен режим на Бойко Борисов. Напротив. Ние сме в НАТО и в ЕС. Концентрацията на власт у Борисов и в партията му е оздравителен процес за държавата ни. Началото на края на разпада. Ето ви просто доказателство- за пръв път от 20 години насам българските мюсюлмани, българомохамеданите и т. нар. български турци почнаха малко от малко да се осъзнават като граждани, а не като стадо овце. Почнаха да гласуват шарено за нормални български партии вляво, в центъра, вдясно. Това е нормалният вот, укрепващ държавата, а не който сепарира пространства. В Кърджали ГЕРБ има 9 съветници, досега само 3-ма, в Кирково - 9, досега- 7, в Джебел - 6, досега- 0, в Ардино- 6, досега нито един, в Крумовград - 6, досега -1, в Момчилград - 4, досега - 0, в Черноочене 2, досега - 0. Девин демократично си смени политшапката.... Касим Дал и Мария Капон взеха 4 процента от т. нар. смесен електорат. Това е градивен процес, това спира разпада на нацията ,на държавата. А Станишев иска да касира този процес. Не е ли по-добре да кастрираме на Станишев мерака му за касиране в зародиш. Докато не му е пораснал революционен плам в очите.
Браво!!!

2011.10.28 | 10:36

2
Един смислен анализ! И брата на Станишев да кастрираме!!! И сина на брата и цялата им рода до 9то коляно!!!
чочко

2011.10.28 | 10:36

1
ЗНАЕМ ЧЕ ПАЗИТЕ ЦИГАНИТЕ И ТРЕПЕТЕ БЪЛГАРИТЕ,Г-Н 6 АПАРТАМЕНТА - ПОМНИМ!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини