Цветан Цветанов: ГЕРБ спечели 20 кмета на първи тур

  • 24 октомври 2011 08:42

  • 1120
  • 1
Цветан Цветанов: ГЕРБ спечели 20 кмета на първи тур
©

ГЕРБ успя да спечели 20 кмета към настоящия момент, които безспорно са победили на първи тур. Аз мисля, че с политиката, която реализира това правителство се показа, че няма разделение между кметовете от различните политически партии и никога не е стояло. Това заяви за предаването „Бодилник” по ТВ 7 Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, председател на предизборния щаб на ГЕРБ.

Единствените данни, с които разполагахме и се позовавахме бяха на прогнозните резултати, които бяха дадени от социолозите. В Кърджали действително, няма да има балотаж. Въпреки това имаме сериозен пробив, защото имаме общински съветници, които ще бъдат във всичките общини в Кърджалийско, убеден е Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

В много от общините имаме актив, който е само от български мюсюлмани. „Но това няма никакви значение, за нас е важно, че това е политиката, която следваме от 2007 година с участието си в избори и всичко, което правим е в структурирането в ПП ГЕРБ в населените места”, допълни още председателя на предизборния щаб на ГЕРБ. На балотажа разчитаме да излязат българските граждани и да упражнят правото си на глас. Надявам се, че ще има активна гражданска позиция.

Последвайте канала на

Novini.bg
1120 1

Коментари 1

Добави коментар
бля бля

2011.10.24 | 22:25

1
С цената на какво обаче, сте ги спечелили. На масови подкупи, никаква организация на изборите, заплахи за уволнения и полицейщина навсякъде и всичко това в условията на криза, да се раздават пари навсякъде, нищо добро не ни чака, особено ако ГЕРБ си заграби и последната власт, до която нямаше контрол и да стане диктатурата на мутрата Боко пълна.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини