Яне Янев: Ще сваля Андрей Иванов като председател на СОС

  • 26 октомври 2011 08:46

  • 1509
  • 1
Яне Янев: Ще сваля Андрей Иванов като председател на СОС
©

“Няма да гласувам за Калфин - протежето на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в - Гоце и кандидата на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Ако бъде избран, руската мафия ще е удовлетворена. Това заяви в предаването "Тази сутрин" по БТВ лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, по БТВ.

Изненадващо вчера той обяви, че на втория тур за президентските избори партията му дава подкрепата си за кандадатпрезидентската двойка на ГЕРБ. “Страната няма нужда Първанов да бъде президент 15 г. чрез протежето си Калфин, както и Доган. Трябва да се развенчае митът, че Доган определя президентите”, обясни стъпката си Янев.

"Казват, че РЗС било проект на БСП. Нека БСП дойде да ни каже да гласуваме за тях", заяви още той. Янев не отговори на настоятелното питане на водещата ще гласува ли за Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, след като на срещата си с Борисов се е изказал негативно за бившия строителен министър. “Пред Борисов изразих негативно отношение към Плевнелиев, но няма да коментирам”, отговори лаконично Янев.

Той подчерта, че за РЗС ГЕРБ е равно 99,99% на Бойко Борисов и само 1% на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. “Безобразията и фалшификациите на тези избори се дължат на Цветанов и Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после. Ще касираме тези избори, ако се съберат данни”, закани се Янев.

Лидерът на РЗС каза още, че вчера е дал нова фактология на Борисов за Андрей Иванов. Наблюдавайте дали той ще остане начело на СОС”, обърна се той към водещата. Доказателствата за злоупотребите му са внесени в НАП и в Комисията за борба с корупцията, допълни той

Последвайте канала на

Novini.bg
1509 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
джъдж

2012.01.06 | 10:41

1
Малоумния Яне първо уволни Бойко ,сега ще уволнява и Андрей Иванов. Този наистина ли мисли ,че някой го взема на сериозно ? Мъж курва е сто пъти по лош от жена курва.

Добави коментар

Водещи новини