Мая Манолова: ГЕРБ ни показаха как милиционери правят избори

  • 26 октомври 2011 07:40

  • 5443
  • 16
Мая Манолова: ГЕРБ ни показаха как милиционери правят избори
©

Оказа се, че сме били прави, когато протестирахме срещу промените в Изборния кодекс.

Това заяви депутатът от БСП Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в сутрешния блок на БНТ.

ГЕРБ се подиграха с 466 000 български граждани, които не успяха да гласуват не поради нежелание. Става дума за административна грешка на МВР, в изборните списъци имаше стотици хиляди грешки, умишлено или не. На тези избори има над 200 000 недействителни бюлетини по предварителни данни, допълни тя.

Такъв натиск и такова издевателство над българските граждани никоя управляваща партия не си е позволявала. Тези избори показаха методите на ГЕРБ - милиционери правят избори. Представителите на ГЕРБ в избирателните комисии бяха абсолютно некомпетентни, каза още Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Димитър Лазаров от ГЕРБ заяви, че Изборният кодекс не е причината за хаоса на изборите. "Записахме в  кодекса, че Общинските избирателни комисии правят графиците, но очевидно това не сработи. За първи път се прилага принципът за уседналост и може би наистина има негласували за местните избори, но списъците достатъчно рано бяха изнесени и качени на сайтовете на общините. Когато адресът на един гражданин е в чужбина, той няма как да гласува за кмет и общински съветници в България", допълни той.

На калпав резултат Изборният кодекс му пречи. Благодаря на всички българи, които отидоха на изборите и дадоха своя глас, каза още Димитър Лазаров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5443 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2011.12.01 | 13:25

16
бсп ги е яд, че неможаха да изкарат 400 хиляди мъртви души за изборите.... Драги комунисти, ако не бяхте провеждали политика на унищожение на българския народ, елокторалните ви бабички все още щяха да са живи.....

2011.12.01 | 13:25

15
За Росен Александров · На всеки стана ясно че ГЕРБ налагат свое ембарго върху всичко. И това съм абсолютно сигурен че е с цел да може те да спечелят всички избори по този нечестен начин.--------------------------------------------------------- Виждам, че си напрегнат от снимката все едно си глътнал бастун.... да не те гонят извънземни? А че си с понижено IQ ти личи и от нещата които си написал
Бешев

2011.12.01 | 13:24

14
Глупостта на Бойко е заразна и много хора са се заразили
Az

2011.12.01 | 13:22

13
Чта тук и на много други места, и стигам до извода че пиара на Бойко който е за наша сметка, дава резултат ! Селекция от глупави и наивни избиратели зад него бол ! Повърхностно гледат на нещата ! Защо стават тези машинации предизборни и т.н. Защо се потули случая Катуница ? Защото бойко мили другари и другарки, въведе неокомунизма, милиционерщината и заблудата на масите ! Проблема е и друг че вече няма за кого да се гласува ! Герб разочароваха много от избирателите си и знаят че тези избори без манипулации може да им се изплъзнат ! Няма нищо случайно ! А че Герб са бадна крадци и некадърници се вижда с просто око !
джъдж

2011.10.27 | 21:26

5
Ми недей Да ЧТЕШ БЕ мили ми другарю /другарке/.
владо

2011.10.27 | 21:25

4
Като гледам изборните резултати ,мили ми другарчо, май гласоподавателите не са чак толкова разочаровани от ГЕРБ - печели почти всички областни градове/ а това са 3/4 от живеещите в страната/ , а в неделя ще спечели и президентските избори!Може би ти си разочарован от себе си ,че отново си на губещата страна, а доколкото съм чел повърхностните ти коментари тук с бетониран червен мозък няма как да видиш очевидни за другите неща! Но може би все пак ще си задоволен от " пламтящата" целувка на Доган за другарите ти/ приготви си вазелинче все пак, със смазка е по-добре някяк си :):):):):)/
Ицо

2011.12.01 | 13:22

12
Винаги ще има партийни сили които, ще клеветят другите партии, поради техния неуспех да се наложат като партия. "БСП" са неуверени, нямат прозрачна платформа даже никаква. Мога да кажа на Г-жа Мая Манолова, че говори пълни глупости и се излага. ГЕРБ няма нищо общо с "СИК" , нито с "ОИ". Двете институции са независими от управляващите, няма как да се подправят гласове. Дори и да има грешки в изборните списъци едва ли има вина "ГЕРБ". Както казва Димитър Лазаров - "На калпав резултат Изборният кодекс му пречи" П.С. - Властта и парите са в Управляващата ни партия, и за нея трябва да се гласува. "Ще дам Телето на майка му отколкото на чуждата"
Росен

2011.11.18 | 19:42

11
Така, чета и не вярвам на глупостите които чета, че изобщо е възможно някой да ги напише... Джъдж ли си Мъдж ли си. Имам средно специално образувание. Второ, това което казвам всеки е съгласен с мен че е точно така. Трето, по времето на комунизма (Най-добрите години на България), не гладувахме, всички имахме. А сега само управляващите имат и техните подлизурки, 100% съм сигурен че ти си някой платен човек който да пише тези коментари и да обижда публично хората. Жал ми е за теб.
ха- ха

2011.10.27 | 21:27

9
Росенчо,не се пъни толкова момчето ми- като ти гледам фейса трудничко ще си живял при "светлото комунистическо минало" тъй че не се мъчи да ни го хвалиш - ние го знаем кво беше! По писанието ти си личи единствено елементално заиграване,агресивна простотия и желание за изопачаване на очевидни неща! Не обвинявай другите ,че не са съгласни с теб- тъй кат гледам май само ти си на това / твойто си/мнение! Отиди да си играеш на криеница- за по -интелектуални упражнения още не си дорасъл- дори не будиш съжаление!
джъдж

2011.10.27 | 21:26

7
Даа , колеги ,Росен е още едно доказателство за престъпно ниското ниво на българската образователна система ,уви. Росене ,като имаш "средно-специално " образование ,защо пишеш толкова неграмотно ? Каква ти е специалността - "оператор на биологична единица" ?
джъдж

2011.10.27 | 21:26

6
ПП. Росенчо ,ти какво имаш ОБРАЗОВАНИЕ или ОБРАЗУВАНИЕ ? Тотално неграмотен си ,брато.
джъдж

2011.10.26 | 17:44

1
А ,аз мога да покажа как депутатка от БСП прави фелацио на коалиционен партньор от ДПС. Мая

2011.10.30 | 06:50

10
Можеш да й покажеш как се прави фелацио? Като да й го онагледиш? Не се и съмнявам, че си падаш по мъже, ама нея надали я интересува твоята сексуална ориентация....
България

2011.10.27 | 17:29

3
Аз не знам ти какъв си,но имам чувство че ти си ученик защото нищо не разбираш от политика.Аз също не съм политик но съм живял и по времето на Тодор Живков и сега.Разлика не виждам никаква между управлението на комунистите от 1944 до 1989 и сегашното на ГЕРБ.И преди и сега се управлява еднолично от вождовете на партиите.Каквото каже боса това ще става.На пресконференцията след изборния ден Плевнелиев повтаряше думите на Бойко нямаше никакво собствено мнение.Какво можем да очакваме от него когато стане президент да бяга до министерския съвет и да дава отчет на Бойко какво е направили и да пита какво да прави.
джъдж

2011.10.27 | 17:29

2
Росене ,моето момче ограмоти се първо и после тракай щуротиите си на компа /тъй като сме много "тъпанара" ,следва да ползуваш множествено число ,т.е. "тъпанари"/, второ очевидно не ти е ясен смисъла на думата "ембарго" /ама как звучи ,а?/ ,трето словореда ти е объркан тотално. Абе, ти имаш ли диплома за основно образование ? Май - не. Затова първо завърши 7-ми клас и после разсъждавай над нашите коментари.
Гого

2011.10.27 | 21:27

8
За толкова време управление БСП не показа нищо замаза със мижавите увеличения на пенсионерите със по десет лева оттам на татък пълно разграбване. Съюзиха се със мижитурката Доган който се изявява като новата Жана-Дарк спасителя на Турското население във България. Само не разбрах от какво точно ще ги спасява да не би да са изчезващ вид или някой им прилага репресия. Не че Герб са постигнали повече десет километра магистрала не ги прави по добри от другите от всички правителства до тук откакто демокрацията идва безработицата и бедността не е била толкова голяма икономика почти няма тя е унищожена България стана едно голямо Илиенци но това не може да е двигател на икономически растеж. Ако за Б.Б е гордост да казват че сме най бедните във Европа значи си е изпълнил програмата.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини