Мая Манолова: Избори се правят от партии, а не от институции

  • 05 октомври 2011 13:14

  • 1819
  • 0
Мая Манолова: Избори се правят от партии, а не от институции
©

От август някои политически сили не са спрели да правят политически агитации, заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на Народното събрание Анастас Анастасов по време на дебата за прекъсването на пленарната дейност в периода 12 – 21 октомври.

Той обвини и ПГ на Коалиция за БЪлгария, че са използвали сградата на парламента за предизборна агитации, като са дали думата от мястото за брифинги на кандидат-кмета си за София. Анастасов упрекна депутатите от левицата с думите: „На другия ден – пак. Злоупотребявате с Народното събрание, за да си правите агитацията и предизборната кампания”.

 „Ако се наложи в следващите 2 седмици парламентът да работи, нашата парламентарна група ще дойде, за разлика от вашата”, обърна се Анастасов към левицата.

Депутатката от БСП Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на отвърна, че е учудена от факта, че Анастасов не прави разлика между институцията Народно събрание и сградата на парламента.

"С решението си вие ще разпуснете българския парламент и ще ви остане само една стъпка - да разпуснете държавата и да суспендирате Конституцията. Избори се правят от партии, а не от институциите", каза тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1819 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини