Кънчо Стойчев: Връщаме се към двуполюсния модел

  • 25 октомври 2011 08:19

  • 2419
  • 0
Кънчо Стойчев: Връщаме се към двуполюсния модел
©

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от се опитва да балансира, но не трябва да се подценяват гласовете на ДПС, защото те могат да променят всеки едни избори.

Това заяви в сутрешния блок на ТВ7 социологът Кънчо Стойчев.

Страната се променя, връща се към двуполюсния модел. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г търсеше това, защото БСП е удобен противник за него, може винаги да говори за наследството на тройната коалиция, допълни той.

Протестен вот имаше и ако го съберем, може би ще е към 5-6%. Много е вероятно тези хора да гласуват и могат да окажат своето влияние върху балотажа, посочи Стойчев.

Според социолога Васил Тончев, част от привържениците на ДПС са дали гласа си на президентския вот, но ако още 300 000 избиратели излязат да гласуват на втория тур, това може да спомогне за стопяването на разликата

Избирателите на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 са по-скоро десни, отколкото леви, но мисля, че се дистанцират и от двамата кандидати. Все пак, според мен, те в по-голяма степен ще подкрепят Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, каза още Тончев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2419 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини