Маргарита Попова: Ще променим президентската институция

  • 24 октомври 2011 08:14

  • 1221
  • 0
Маргарита Попова: Ще променим президентската институция
©

Няма нужда да се изостря тона срещу Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, хората ясно съзнават кой е в състояние да направи президентската институция съпричастна към реформите, които прави ГЕРБ.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

Не можем да очакваме, че Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в ще направят промяна. На нас с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не ни отива да разбулваме недостатъците на президентската институция, но все пак ще кажа, че ние ще работим прозрачно и ще направим така, че да стане съпричастна към проблемите на съдебната система. Президентската институция отсъстваше умишлено по тази тема, защото тройната коалиция аранжираше правосъдието така, че да обслужва собствените си интереси, допълни тя.

Попова заяви, че тази практика ще се промени и двамата с Плевнелиев ще работят по всички национални приоритети и със сегашното, и със следващите правителства.

Залагаме на центристкия и на десния вот, на това, че всички привързани към демократичните ценности граждани ще излязат да гласуват. Очаквам балотажа на президентските избори да дадат своя вот и всички хора от населените места, в които е избран кмет на първи тур. Мисля, че гласовете на ДПС не могат 100% да бъдат контролирани, и там хората ще направят своя избор. Очакваме гласове и от тези хора - хора, които имат свободни ценности и не желаят социалистическото управление в президентската институция да продължи, каза още Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

Според нея, не може да се говори за преяждане с власт в ГЕРБ, става дума за демократичен избор на гражданите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1221 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини