Джеймс Уорлик: Българите имаха възможност да гласуват така, както смятат

  • 23 октомври 2011 21:45

  • 896
  • 2
Джеймс Уорлик: Българите имаха възможност да гласуват така, както смятат
©

Американският посланик Джеймс Уорлик очаква като всички останали българи да види какви са резултатите от изборите.

Уорлик е следил екзит половете доколкото е могъл, но смята, че тепърва трябва да се види дали те отговарят на крайните резултати.

Дипломатът каза това на влизане в НДК. Днес сутринта около 10 часа той е бил в секция в квартала, където живее. Според него изборният процес е протичал плавно и е бил добре организиран.

„Именно това е демокрацията. Днес българите имат възможността да се възползват да гласуват така, както смятат, че е най-добре за България”, каза дипломатът.

„Мисля, че е доста вълнуващ ден за страната”, добави той. „Ние в САЩ също имаме опит с аномалии, които са се случвали с изборния процес. Това, което се надяваме да видим, е, че е имало честни и свободни избори и да се чуе гласът на народа”, каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
896 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
AlexK

2011.11.07 | 21:50

2
GAY

2011.11.07 | 21:50

1
Уорлик, ти като какъв вземаш отношение по вътрешнополитически въпроси и то за изборите? Я се връщай във Вашингтон и помагай на ФЕД с покупка на мастило за доларови банкноти, че вашата Fractional Reserve Banking System дава вече очевадна фира!Щото Making money out of thin air and the Collateral damages inflicted beacuse of the application of Compund Interest in the US Monetary System are going to eat your head! Нема кой да ти забучи една "персона нон грата" заради очеваднати ти НЕдипломатичност! Ама щото всичките ни т.нар. "политици" са едни наср*ни путк*!

Добави коментар

Водещи новини