Джеймс Уорлик: Борисов трябва да хване здраво юздите

  • 07 ноември 2011 08:19

  • 3941
  • 19
Джеймс Уорлик: Борисов трябва да хване здраво юздите
©

Поздравявам новоизбраните президент и вицепрезидент, както и новоизбраните кметове. Поздравявам и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за добрия им резултат, те са принципни хора.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ посланикът на САЩ в България Джеймс Уорлик.

Имаше проблеми с организацията на изборите, обвинения в манипулации и смятам, че те трябва да бъдат разследвани.  Сега обаче трябва да се гледа напред, чрез вота си гражданите дават възможността на правителството да проведе успешни реформи в области, където хората искат да видят подобрение. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е наясно, че доста хора са гласували и срещу него, затова трябва да поеме здраво юздите и да осъществи реформите във важните области. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното пое ангажимента да извърши реформа в съдебната система и в други области и мисля, че ще застъпи за интересите на българите. Сега отговорността е в ръцете на президента, премиера и Министерския съвет, допълни Уорлик.

Не трябва да има повече извинения с наследството от предишното правителство, ГЕРБ вече 2 г. са на власт. Опозицията показа, че доста българи я подкрепят и трябва да работи съвместно с правителството, за да се осъществят планираните промени. Премиерът трябва да е достатъчно силен и да има визия за бъдещето, за да проведе такива мерки, че страната да върви напред, каза още американският посланик у нас.

Уорлик изрази надежда, че новият министър на правосъдието ще направи такива реформи в съдебната власт, които ще доведат до по-добри резултати при борбата с корупцията. Той посочи, че никой не трябва да бъде над закона, независимо от положението му в обществото, и че корумпираните и некадърните служители трябва да бъдат извадени от съдебната система.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3941 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
просто човек

2011.11.16 | 19:50

19
Уорлик, а ти трябва да спреш да се месиш в нашите дела !!!
kinesiotapebg.eu

2011.11.16 | 19:50

18
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

2011.11.11 | 16:43

17
Ами като е прав Уорлик какво наистина хубаво е направил в помощ за България и народа и, някой може ли да каже конкретно, щото иначе ми прилича повече на политиците дето от всяка партия предизборно се надпреварват кой повече да обещава и да казва какво трябвало и какво би било най-добре, а след това да прави съвсем друго нещо. А и да сте чували нашият посланник в америка да им се бърка в държавните дела както американският тук?
AJ4A

2011.11.11 | 12:42

16
Дааааааааа, хубаво стана, че Герб спечелиха и президентската власт, за да нямат с какво и с кой да се оправдават сега. Даааааа, посланик Уорлик хубаво говори за необходимостта от спешни реформи в съдебната власт, за необходимостта час по-скоро корумпираните и некадърните да бъдат изхвърлени от съдебната власт, нооооооооо Негово Превъзходителство отсега трябва да е наясно, че РЕФОРМИ НЯМА ДА ИМА!!!!! Съдебната власт е последния бастион на комунистическите отрепки и те няма да го дадат без бой, защото без "чадъра на закона" и бизнесът си най-вероятно ще загубят, а и в затвора много от тях ще влязат. Едно арогантно и гнусно създание с титла "професор", което за наше нещастие живее от нашите пари, неотдавна бе публично заявило съвсем нагло и аругантно, че ........ играчите били много и най-различни, но арбитрите били само те. И така вече 22 години НЕСМЕНЯЕМИТЕ БОЛШЕВИШКИ ОТРЕПКИ в съдебната система "арбитрират" съдбите на целия български народ не според закона, а според техния личен "прочит" на закона и най-вече според принадлежността към БОЛШЕВИШКАТА АНТИНАРОДНА И НАЦИОНАЛНО-ПРЕДАТЕЛСКА ПАСМИНА!!! Депутати се смениха с хиляди, министри колкото щеш, аааааааааа КАДРИТЕ НА Т.НАР. СЪДЕБНА СИСТЕМА са несменяеми и с имунитет!!!!! Но не бъдете толкова наивни и не очаквайте хора от "кухнята" да критикуват "манджата", нито пък същите да тръгнат и да променят менюто, коеот самите те са избрали за България и българския народ!!! ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА, НАЧИНЪТ Е САМО ЕДИН - ВСЕКИ МАГИСТРАТ ДА НОСИ ПЕРСОНАЛНА ЛИЧНА ИМУЩЕСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНИТ СИ ДЕЙСТВИЯ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЯ И ДА ОТГОВАРЯ СЪС СВОБОДАТА СИ И С ИМУЩЕСТВОТО СИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ СИ С ПОЛОЖЕНИЕТО И ПОСТА, НА КОЙТО СЕ НАМИРА!!!! АКО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД СЪС СЪДИИ ОТ ЧУЖБИНА, НО ТАЗИ ИЗМЕТ ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО, това трябва да отстоявате Ваше Превъзходителство посланик Уорлик, защото като гледам няма кой друг да защити българския народ!!!! Не го предавайте, защото заразата на злото ще обхване цяла Европа, но неминуемо ще се разпростре и в родната ви Америка!!!!! Комунизмът е строй, който учи и възпитава масите в това, че не е важно колко си честен, почтен и трудолюбив, а колко си предан на болшевишки Кремъл, за да си добре в живота. Цялата болшевишка власт в Кремъл закриля този изродски строй и няма друг освен МОЩТА НА АМЕРИКАНСКАТА ВОЕННА МАШИНА, който може да озъпти самозабравилите се отрепки с прякори Долче и Габана и техните жалки марионетки по целия свят, в т.ч. и в България!!!!
Samo taka

2011.11.08 | 15:35

14
Само така и аз сум за да има чуждрестрани съдии в бг. Още преди много време съм си го мислил. Българсият съд прелича на държавна сергия на която застава ниско морална рода и започва своята търговия. Пример за това е делото с/у Ахмед Доган който го изкараха хидро инженер номер 1 в българия.
"Независим" съдия със "зависими" интереси

2011.11.08 | 15:35

11
Напълно съм съгласен!!! Уорлик неслучайно зачеква очевадното , че съдебната власт е зависима!!!Истината е , че тя е "назначена" и контролирана от мафиотските структури БСП и ДПС!!!Две "леви" партии , които кой знае защо обслужват интересите на най богатите хора в страната!А тези интереси , наред с възлови отрасли от икономиката , включват и контрол над организираната престъпност!Гадното (или гениалното) в случая е , че докото законодателната и изпълнителната власт са преходни , то съдебната власт е на практика несменяема и недосегаема!!!С всичките негативи за обществото ни!
666! СУПЕР Red Tails...

2011.11.09 | 20:36

15
....УОРЛИКЕ БЕДНИ УОРЛИКЕ..ИДЬОТО СЕЛСКИ....!
rossen4i4o

2011.11.08 | 15:35

13
що за племе сте , няма знначение за кои сте гласували ,важно е че вашия подпис фигурира там , значи сте съгласни да ви управляват,последствията ЩЕ бъдат тъжни , наглоста , арогантноста набират сили а лицевмерието е безкраино
rossen4i4o

2011.11.08 | 15:35

12
закона е измислица от която се облагодеталстват определени личности , а лъжата е тяхното мото , думата закон не отразява ценности на морала а корективи за машинации и грабеж

2011.11.08 | 15:11

10
Много е прав човека ! Под ''хващане на юздите'' той има предвид Боко да се хване на работа, а не само да реве, като вдовица за ... и да реже лентички ! А това, че е хванал не юздите, а народа за гърлото и че сме полицейска държава е факт, така или иначе !
кради...

2011.11.08 | 09:25

5
да но замисли се всепак като реже лентички тои открива ножи работни места от което се нуждае Българиа ..

2011.11.08 | 13:07

9
Съдебната власт е новият репресивен орган на държавата, наследник на ДС. Защо са им служби като ДС, като може да се оправдават и обосновават с дълбокото "вътрешно убеждение" на подходящия съдия, на който никой и нищо не му пречи днес да реши даден казус по опредлен начин, а утре да реши напълно идентичен казус по коренно противоположния начин или въобще да "откаже" да го реши, замотвайки преписката с години!!! Голяма работа е това "вътрешно убеждение" ..... Точно даради това тяхно "вътрешно убеждение" в съдебната система няма нито един враг на комунизма, защото представете си, при тази липса на контрол върху действията на магистратите ни, какво би се случило ако съдия на който комунистите са унищожили семейството му, трябва да определи присъдата на някой болшевишки боклук или на неговото семейство, бизнес и прочие! Докато се говори, че съдииет носели морална отговорност и решавали според вътрешното си убеждение, а не според буквата на закона (която при това трябва да е една и съща при всеки идентичен случай), нищо хубаво не го чака народа, не я чака и държавата!!! Магистратите на съд за беззаконията, които вършат - това е единствения изход!!!!

2011.11.08 | 09:29

7
бе мамата ти проста бе нагла марионетка нещастна, неговите господари подпалиха целия свят, а онзи съвети ще дава. деба мамата ти да еба кирлива, мошеници долни. да коментарът ми съдържа нецензурни думи защото тия мазни педеруги го заслужават - поне това. изринаха вся и всьо тия грозни атеисти. юздите ги държите вие с изнудваческата си политика деба мама ви деба... за това и това ви е на устите уроди недоклатени...
:?

2011.11.08 | 09:29

8
Ей комуняга жалък ако не бяха американците няше да имаш и компютър и интернет от който да изявяваш дебилизма си. Знам какво ще кажете че компютър е създаден от български имигрант ама ако бяха останали в българия неговите родители нямаше да може и да смята даже. Америка е мотора на световния технически и цивилизациония подем. Ако не са те няма да има редблага а за теб щеше д има само комунитически салам камчия който доставя допамин на задебеляли мозъци като тебе които ги интересуват само от ядене и сране. Това е което ражда комунизма фабрики за говна.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини