Станишев: Гласувам за свободна и демократична България

  • 23 октомври 2011 13:40

  • 943
  • 4
Станишев: Гласувам за свободна и демократична България
© Булфото

Гласувам за свободна и демократична България, каза председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на след като гласува в Националното музикално училище в София. „Гласувах не за миналото, а за бъдещето”, допълни Станишев.

Първото нещо, за което гласувах, е българите да се почувстват и да бъдат свободни граждани. Това каза лидерът на БСП. „Днес е много важен ден, защото всички ние, гражданите на страната, ще определяме нашето бъдеще. Гласувах за това – българите да се чувстват свободни граждани в демократична, социална и правова държава. Гласувах против установяването на едноличен режим по същество, против това президентството да бъде още една дирекция на Министерски съвет, против това – общините да бъдат антисоциални. Това в частност е Столична община, в която не се решават маса проблеми на гражданите”, каза Станишев.

Проведохме изключително открита кампания. Споделихме нашите каузи, виждания, оценки за страната и ангажименти. БСП не хвърля празни думи, а поема ангажименти – каза Станишев.

Сблъскахме се с много страх. Това са изборите, в които до момента са хвърлени десетки милиони левове от управляващите; да не говоря за държавния ресурс, който беше ангажиран от началото на мандата на кандидатите на ГЕРБ. Кампанията на кандидатите на ГЕРБ не е от един месец, тя върви две години с лъжи, манипулации, промиване на мозъците, сплашване. Хора са заплашвани с уволнение, заплашвани са с това, че ако не изберат кмет от ГЕРБ, няма да видят лев от държавата. Такава бруталност не бях виждал от 20 години – каза Станишев.

Последвайте канала на

943 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.10.23 | 13:44

1
хората с българо-мохамеданско самосъзнание са обяснили, че етническа партия им е разпоредила да гласуват само за кмет и общински съветници. Забрана да избират български президент имат избирателите в селата Света Петка, Медени поляни, Кръстава и Алендарова махала. Според служителите на ОИК няма как те да се справят с този проблем. Хората от тези населени места дори отказвали да вземат бюлетината за президент, защото се страхували да нямат проблеми. Така например, от 300 гласували до обед в с. Кръстава над 250 са се отказали да участват в изборите за държавен глава. Хората притеснено обяснявали на наблюдатели и секционни работници, че имат спусната заповед. Тя се отнасяла още до разпоредба при балотаж за президент всички да се юрнат към урните.
xxxx

2011.11.24 | 19:39

4
kak be, kfi sa tiq filmi ,6to se filmirate taka, nema takiva raboti
wikileaks

2011.10.27 | 19:01

3
ако не гласуваме днес, ще трябва да дадем едноличната власт в ръцете на този човек? - "Борисов е герой на едно от най-колоритните описания, които могат да се открият в докладите от цял свят, не само от България. Той е единственият европейски политик, за когото американската тайна агенция SIMO е потвърдила данни за участие в криминална дейност - трафик на амфетамини и източване на горива. В световен мащаб обаче Борисов не е уникален и разделя попрището с хаитянския политик Джоузеф Ламбер. SIMO и DEA са докладвали през 2006, че Ламбер, който става председател на сената в Хаити, е заподозрян като крупен нарко-трафикант, свързан с престъпни картели”, wikileaks!
evgeni

2011.10.23 | 13:59

2
---- Прикрепено писмо (до педя човек-лакът брада и свърталището наречено "синод") ---- Подател: евгени славков До: sinod@abv.bg Относно: до педя човек-лакът брада и свърталището наречено "синод" Дата: Неделя, 2011, Октомври 23 13:31:21 ЕЕЩ Алооо ,дядо попе, какви са тези неща ,които бръщолеви поп Стефан от капището "Кирил и Методий" ?! Посъветва ме по ваш СЪВЕТ да ходя тези неща да ги говоря в джамията !!! Когато и където Бог е допуснал аз съм благовествал,а вие се боите дори да прочетете какво гласят БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ:ПЪРВА, ВТОРА и ЗАПОВЕДТА-НЕ ЛЪЖИ !!! Брей ,какво му се е приискало на "Гръцкия Козел".Ами дядо "Натанайл" как чрез измама купи апетитния хотел Неврокоп,под предлог ,че щели да го правят джамия.Даже замисъла ви бе подготвен още преди години,когато хотела се купи от фирма посредник за 150 000 лв,чрез лобирането на общината дългобради дядо.И дядо поп-младши 'Стефан" даже изрази мнение относно "впечатления".Тогава дядо да вземете да си поусните още по -дълги бради за "ВПЕЧАТЛЕНИЯ'",пак и ако искаре ще ви дам и съвет да си сложиите и антенки и лампички на килимявките да сте по-ВПЕЧАТЛИТЕЛНИ дори и от папите като папа Йоан -Павел 2. Виждате ли как той сега "лекувал" пак и си има 2 имена и един номер.Защо да останете по-назад само с по 1 светско и по 1 попско-екзотично име ?! Вземете по примера на дядо поп-младши Стефан ,който ми обясняваше как 3 години се молил на един голям боядисан дървен идол с човешко име да му ходатайства за бебе,ах вие дългобради симпатяги,изпързаляхте и ЩЪРКЕЛА и сега майките какво ще казват на децатът си !!! В Индия предполагам как СВЕЩЕННИТЕ КРАВИ носят не по-малко бебета и там,когато индусите се молят на КРАВИТЕ и ПЛЪХОВЕТЕ и МАЙМУНИТЕ.Ах ти дядо попе какво ще кажетет на хореата,които ласкаете за да оберете стотинките и предадете душите им на дявола,чрез "ЗВЯРА" и неговият подчинен "ГРЪЦКИЯ КОЗЕЛ. А и вие с папите се носите повече от горделиво и от вашия господар Сатана.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини