Кадиев: Кметските избори в София са непредвидими

  • 19 октомври 2011 16:10

  • 741
  • 3
Кадиев: Кметските избори в София са непредвидими
©

Искам Столична община да се превърне в място, което да защитава хората и бизнеса на София.

Това заяви кандидатът за кмет на София от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в на пресконференция.

Попитан, дали той и екипът му са видели страх у столичани да гласуват на изборите, Кадиев каза, че социолозите се сблъскат с отказ на над 50 % от запитваните да кажат за кого ще гласуват, което е косвено потвърждение за страх. „Поради това изборите са абсолютно непредвидими към днешна дата и можем да очакваме големи изненади”, каза той.

Ще работя за това столичани да знаят, че ако бъдат рекетирани от правителството, от органите на МВР или от който и да е друг, има едно място в тази държава, където те могат да отидат и да разчитат на защита. Това е ангажимент, особено към бизнеса, защото в момента той е най-рекетиран – особено малкия и средния бизнес. Било чрез отнемане на достъп до обществени поръчки, било чрез задържане на ДДС, било чрез безброй ревизии и проверки. Хората реват със сълзи, и в София, от постоянните проверки, постоянния натиск върху тях, ако не са част от управленския кръг. Столична община трябва да бъде опора на това нещо, каза още Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
741 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Олга

2011.10.20 | 14:08

3
Кадиев трябва да оттегли кандидатурата си. В комбинация с Ковачки и Трактора това едва ли ще е най-доброто управление за София.
Тишо

2011.10.20 | 12:51

2
Провала на Кадиев е ясен. Сега и в екипа му като се настани и Трактора, всичко е ясно. БСП използват всички ресурси. Дори и криминални.
Фори

2011.10.20 | 11:13

1
Да, непредвидими са и затова Кадиев няма да спечели абсолютно нищо в София. Изборите за него ще са тотален провал.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини