Кадиев: Поведението на Фандъкова е безлично и марионетно

  • 09 октомври 2011 13:35

  • 1020
  • 1
Кадиев: Поведението на Фандъкова е безлично и марионетно
©

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, кандидат за кмет на София от БСП, предлага всички претенденти за кметския пост в столицата да подпишат съвместна декларация, с която да приканят кмета на столицата Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска да участва в предизборните дебати и преки диспути до края на кампанията, съобщиха от предизборния щаб.

"Със своето поведение кметът на град София, един от лидерите на управляващата партия, демонстрира не само незачитане на основни демократични принципи, а и показва страх и гузност, родени от безпрецедентния и безскрупулен начин на управление на града.
Поведението на Фандъкова по време на кампанията всъщност е логично следствие на цялостното й „управление на града” – безлично, анонимно и марионетно. И в същото време дълбоко корумпирано и некомпетентно", се казва в декларацията.

"Г-жо Фандъкова, призоваваме Ви оттук до края на предизборната кампания да участвате във всички дебати, както и да приемате предложенията за преки диспути и дискусии, независимо от това кой е техният организатор. Вие дължите истината на софиянци и те един ден, със или без Вас, ще я научат", се казва в декларацията, предлагана от Кадиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1020 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
лихво числа

2011.10.09 | 14:09

1
Защо изплащат с 18 месеца закъснение лихво числата?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини