Калфин: Правителството обърна гръб на хората

  • 19 октомври 2011 15:48

  • 670
  • 0
Калфин: Правителството обърна гръб на хората
© Булфото

18-те кандидати за президент са разделени на две. От едната страна – кандидатът на ГЕРБ, от другата – всички останали. Те се противопоставят на това, което се случва в страната.

Това заяви при посещение в Трявна кандидат-президентът на БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Трябва да си голям майстор, за да направиш невъзможното – да обединиш срещу себе си леви и десни, центристи и националисти, допълни той.

Калфин увери хората, че заедно със Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в участват в предизборната кампания заради две важни каузи. Първо – целта е президентската институция да остане независима. „Ако г-н Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното бъде избран за президент, институцията ще замълчи, защото Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще й затвори устата. Така, както три седмици преди изборите замълча парламентът, затворен по предложение на председателката му Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, за да не се чува гласът на опозицията”, заяви кандидат-президентът на БСП.

По думите му, това не трябва да се допуска, защото президентът трябва да бъде гарант на Конституцията. Стана ясно още и, че той и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в участват в изборите, защото „никога досега правителството така демонстративно не е обръщало гръб на приоритетите на хората: доходите, работните места, здравеопазването”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
670 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини