Активисти на ДПС раздават по къщите в Кърджали образец на изборната бюлетина

  • 18 октомври 2011 19:11

  • 2435
  • 1
Активисти на ДПС раздават по къщите в Кърджали образец на изборната бюлетина
©

Народният представител Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще сезира Общинската избирателна комисия в Кърджали за агитационни материали, раздавани от ДПС.

В кърджалийския квартал „Възрожденци” активисти на ДПС звънят по вратите на хората и дават образец на бюлетина, която е едно към едно с избирателната бюлетина, с която ще се гласува, предаде "Фокус". Тя се раздава заедно с флаер с образа на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и различни послания.

Още днес Караянчева ще изпрати жалба до Общинската избирателна комисия в Кърджали и ЦИК. „Това, което се прави от ДПС, е абсолютно незаконно”, каза тя..

Агитационният материал представлява флаер с послание от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и вътре в него – образец на бюлетината с всички номера на участващите в Кърджали политически сили и инициативни комитети със свои кандидати.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2435 1

Коментари 1

Добави коментар
ciko1965

2013.05.09 | 23:03

1
Същото нещо го има и в Пазарджик. Да се учели "циганите" как да попълват бюлетината.

Добави коментар

Водещи новини