Калфин: За половин мандат ГЕРБ ни върна с 20 г. назад

  • 17 октомври 2011 20:47

  • 1091
  • 5
Калфин: За половин мандат ГЕРБ ни върна с 20 г. назад
© Булфото

Около мен в този момент са хората, които искат и могат да променят Асеновград, да променят града така, че всеки българин да се гордее, че го има.

Това каза на среща с жители на Асеновград кандидат-президентът на БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Той имаше предвид кандидатът за кмет на левицата за Асеновград Емил Караиванов и кандидатите за общински съветници. Калфин подчерта, че това са хората, които наистина милеят за града и общината.

Тези избори са по-особени, защото сякаш имат само две страни - от едната е ГЕРБ, а от другата - всички останали, каза Калфин. Според него това е така, защото през последните две години управляващите "ни върнаха с 20 години назад, когато се делихме на добри и лоши, на десни и леви, на демократи и недемократи".

Днес "един автобус хора" могат да правят каквото си искат с мисълта, че са недосегаеми, каза Калфин. Той призова асеновградчани, ако искат това да спре, да гласуват с номер 8 в интегралната бюлетина.

В края на кампанията се чувствам и уморен, но в същото време и зареден от доверието на хората и поетите обещания, каза Караиванов. Според него Асеновград заслужава промяна и повече от ясно е, по думите му, че общината се нуждае от почтеност. Той благодари на съгражданите си за доверените мисли за "лошата" местна власт и се ангажира през следващите години да настъпи тотална промяна.

На предизборното събрание-концерт присъстваха още депутатите от левицата Милена Христова и Петър Мутафчиев. В отворено писмо акад. Благовест Сендов призова съгражданите си от Асеновград да подкрепят на 23 октомври Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Емил Караиванов.

Последвайте канала на

БТА
1091 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.10.19 | 14:36

5
"Калфин: За половин мандат ГЕРБ ни върна с 20 г. назад" - ДЕ ДА МОЖЕШЕ НЯКОЙ ДА НИ ВЪРНЕ 20 ГОДИНИ НАЗАД, А ТО ПРЕЗ ТИЯ ГОДИНИ, КОМУНЯГИТЕ СЪСИПАХА, ОБРАХА И ОГЛОЗГАХА БЪЛГАРИЯ, ТАКА ЧЕ ТРУДНО Е ДА СЕ ПОЗНАЕ, КАКВО БЯХМЕ, НО БЯХМЕ МНОГО ПО ГОРДИ И ПО ЗДРАВИ БЪЛГАРИ!!!
ОБЕКТИВЕН

2011.10.18 | 07:00

1
НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ ,МОЕ СИНЬО ЧОВЕЧЕ! ПРЕДИ ТОЛКОВА ГОДИНИ И МАЛКО ПОВЕЧЕ ,НЕ БСП РАЗСИПА БЪЛГАРИЯ , ТВОЯТ СДС НАПРАВИ ТАЗИ МРЪСОТИЯ . ЗА КОЕТО НАРОДА ВИ ЗАПРАТИ В ТРЕТА ГЛУХА И СЕГА СИ КАРАТЕ ФАЙТОНЧЕТО С ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА. НО ТЪЙ КАТО ВИЕ СТЕ НАГАЖДАЧИ,ВЕДНАГА СЕ ПРИСЛАМЧИХТЕ КЪМ БОЙКО БОРИСОВ / ГЕРБ / И ДАЖЕ МУ ВЗЕМАХТЕ И ВЪЗЛОВИ МИНИСТЕРСТВА. НО , И НА ТОЗИ ШМЕКЕРЛЪК МУ ИДВА КРАЯ И ТОЙ Е МНОГО СКОРО!
yoyo

2011.10.19 | 14:36

4
Ако гласоподавателите знаят какво става в политиката в БГ, ще гласуват около три и половина души. Докато има партии ще е така.
ivailo

2011.10.18 | 14:06

3
na maikati onaq rabota ada6 vie sasipaxte darjavata ne GERB vieee mazni kumonisti magli al4ni
факт

2011.10.18 | 13:12

2
Нямат значение партийните принадлежности, когато става дума за кризата и беднотията, в която Борисов и партията му ни помогнаха да влезем до шия. Напълно е ясно, че и червените са крали преди, но в момента България не е силна в нито една сфера. Железопътният ни транспорт е на умиране, здравеопазването също. Колкото до столицата ни - изглежда добре на пръв поглед, но само в центъра, а кой ще се погрижи за кварталите и за парковите пространства там... И аз повярвах преди на ГЕРБ, но те се оказа същите като предните. Затова най-добре от сега да започнем премахването им иначе ще става все по-зле и Бойко все повече ще се мисли за "цар" на държавата !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини