Скандал! Ламбо си тръгна от дебата

  • 15 октомври 2011 21:49

  • 4263
  • 12
Скандал! Ламбо си тръгна от дебата
©

Близо два часа след началото на кандидат-президентския дебат по бТВ, вицето на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска си тръгна от студиото с думите:" В такова положение не съм се чувствал 45 години. При цялото ми уважение към вашата телевизия, да бяхте поканили само кандидатите за президенти, ние да се разхождахме в това време".

През цялото време Мастера, както наричат своя учител поколения негови студенти от НАТФИЗ, се опитваше да умиротворява ситуацията и да тушира напрежението. Най-изнервен той изглеждаше от Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, който нагнети атмосферата с атаките срещу Плевнелиев, намеквайки, че ще бъде "кукла на конци", както и предизвиквайки скандал сМаркетлинкс - агенцията, която мери в момента резултатите от дебата чрез телефонни разговори.

Кандидатите за вицепрезидент си тръгнаха от студиото по сценарий - Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на и Любомир Христов го направиха безмълвно, докато Стефан Данаилов показа възмущението си от второстепенната роля, в която го беше поставил регламентът.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4263 12

Коментари 12

Добави коментар
Гласоподавател

2011.10.16 | 16:50

1
телевизионен
Гласоподавател

2011.10.17 | 11:13

12
Защо ще гласувам за Плевнелиев ? Защото е възпитан на труд и съзидателност в скромно, обикновенно учителско семейство, защото е грижовен баща на три деца, и не е от категорията на богоизбаните и специално “подготвяните” за употреба номенклатурни партийни кадри ! Защото политически не е обременен от предисторията на досегашния нечистоплътен български преход ! Защото е отговорен, енергичен, прагматичен и харизматичен ! Защото на дело е показал пред нашия народ и пред ЕС, че е можещ мениджър и стратег ! Защото не е актьор и Калфа на ДС майстора Гоце и има излъчване на доблестен човек !
маскарпонийоф

2011.10.17 | 11:13

11
новини? друг път. платенящина и дрискализъм
Светльо -президент

2011.10.17 | 11:13

10
ВИТКОВ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ НА МЛАДИТЕ ХОРА
Костадинов

2011.10.17 | 11:13

9
НЕЗНАМ КАК Я МИСЛЯ ТАЗИ РАБОТА С ПРЕЗИДЕНСТВОТО НО НИКОЙ НЕ ПОКАЗА ВОЛЯ ЗА ПРОМЯНА. ВСИЧКИ ДО ЕДИН СЕ ПЛЮХА КАТО ТЪПАНАРИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВАШЕ ДА ПОКАЖАТ НА ТАКЪВ ДЕБАТ Е ИДЕИ И ПРОЕКТИ С 20 ГОДИНИ НАПРЕД. А БТВ ПОКАЗА СУПЕР НЕКАДЪРНА ОРГАНИЗАЦИЯ И НЕ НАПРАЗНО Е МРАЗЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ.
Do Ламбо

2011.10.17 | 11:06

3
Ламбо, дано ти светне крушката да разбереш в какви 100годишни лаина си се омазал.От мърша /БСП/, хора не стават......
ГРАЖДАНИН

2011.10.17 | 11:12

8
ТОВА Е КОМЕНТАР НА ТЪП ,НЕОБРАЗОВАН И С ТЪМНО СИНЬО НА ЗАДНИКА ЕКЗЕМПЛЯР / НЕ ЧОВЕК/! ОТ ТАКИВА МУШМУРОЦИ БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРАВИ НА НОЗЕТЕ СИ ,СЛЕД СЪКРУШИТЕЛНИТЕ РАЗБОЙНИЧЕСКИ ДЕЙСТВИЯ НА СДС,КОИТО Я РАЗСИПАХА! СЕГА СА ВЕЧЕ В НЕБИТИЕТО ,НО Е МНОГО КЪСНО -СЕДЕСАРИТЕ ВЛЯЗОХА ПОД КОЖАТА НА БОРИСОВ И ЗАВЛАДЯХА НАЙ-ГЛАВНИТЕ МУ МИНИСТЕРСТВА. ПРИМЕР-МИНИСТЕРСТВО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ!
Brave heart

2011.10.17 | 11:12

7
eRepublik е една доста актуална социална интернет игра. Играят я повече от 200 000 души от над 50 страни.Там можеш да станеш военен, можеш да станеш политик, президент на държавата, журналист, посланник, работиш, тренираш общо взето все неща които можеш да правиш и в реалния живот В момента еБългария е в такова положение, че търси нови играчи за нейното развитие, защото изоставаме спрямо другите държави. В момента водим тежка война със Сърбия и всеки нов играч регистрирал се ще ни е от голяма полза, така че нека всеки, който иска да стане част от нашето интернет общество и да помогне на еБългария (която в момента се състои от 8-9 хиляди души) да се регистрира от тук: http://www.erepublik.com/en/referrer/Brave+heart_95 самата игра можете да видите тук: http://www.youtube.com/watch?v=3J8SShEWavw
kinesiotapebg.eu

2011.10.17 | 11:12

6
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
Наско

2011.10.17 | 11:08

5
Не виждам как човек,който е малко над елементарното ниво на политическа култура би дал превес на Плевнелиев в дебата:)? Той изглеждаше адски объркан и говореше общи неща.Влизаше в конкретика само за магистралите си! Искам обаче да го бяха питали,как така му се промени мнението,че не става за президент (нещо, което той каза в студиото на Бтв преди време) и че той е експерт,не политик! Това беше точно в сутр. блок.Това с агенцията си беше гаф наистина и извинението за цената е направо смешно! Поне да бяха избрали агенция с не толкова преки връзки с ББ!
Мария

2011.10.17 | 11:06

2
БТВ не се справиха с организацията на дебата. За да вкарат в студиото Попова да подпира Плевнелиев докараха всички кандидати за вицепрезиденти, но не ги включиха в дебата. Попова говореше често, защото спасяваше Росен, но Калфин и Кунева се справяха сами и вицетата нямаше нужда да ги допълват.Участието на техните кандидати за вицепрезиденти в предаването трябваше да легитимира присъствието на Попова в дебата.
Блейд

2011.10.17 | 11:07

4
бТВ не се справиха с организацията, защото оставиха дебата да се изроди в трозна караница и лични нападки, вместо да се говори с конкретни доводи по конкретните правомощия на президента. Също така не осигуриха комфорт на кандидатите, като ги наблъскаха прави един до друг. Присъствието на вицетата беше напълно оправдано, те са един екип и трябва да ги виждаме и двамата, примерно аз за първи път видях вицето на Кунева, който се оказа разумен и балансиран мъж, различен от нейната злобна еднопосочност. Видя се също, че Данаилов е един достоен, но доста болен човек, когото използват да прокара на плещите си мижитурката Калфин. Видя се също, че Плевнелиев продължава да е стреснат и несигурен, Попова му помогна наистина, но в това няма нищо лошо, те са един екип и добре се допълват. Всъщност негативната атмосфера на дебатите се зададе от Калфин, който на дебата в ТВ 7 само се заяждаше и тогава Плевнелиев се видя в чудо и сега беше принуден и той да бъде агресивен. БТВ не зададоха много важни въпроси - за реформата на съдебната система, за реалното използване на президентските правомощия, за предоляването на местните феодали, за интегрирането на малцинствата и други, все неща, които не са само задачи на изпълнителната власт, но един президент стига да иска, активно може да се намеси в тях. Беше недопустимо също така да оставят всеки да прекъсва другия по грозен начин и да му пречи да се доизкаже, да оставят катдидатите да си просрочват времето, да не отговарят конкретно на задаваните им въпроси, да отправят лични нападки и да се държат грубо с опонента си.

Добави коментар

Водещи новини