Стефан Данаилов: Като вицепрезидент ще работя и няма да мълча

  • 15 октомври 2011 13:59

  • 616
  • 3
Стефан Данаилов: Като вицепрезидент ще работя и няма да мълча
© булфото


Като вицепрезидент ще работя и няма да мълча, заяви кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в по време на предизборните си срещи със симпатизанти във Врачанско.

В разговор с културни дейци от Враца Данаилов отбеляза, че за култура трябва да се говори повече в България и изрази съжаление, че никой от другите претенденти за вицепрезидентския пост не обръща достатъчно внимание на темата. Данаилов беше категоричен, че както на национално, така и на местно ниво трябва да се борим срещу заливащите ни простащина и безкултурие. Той изрази подкрепата си за кандидата за кмет на Враца Николай Иванов, който по думите му искрено милее за културата.

Последвайте канала на

616 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
владо

2011.10.16 | 15:28

3
Ха ха , ти никога няма да станеш вице , щото калфата на Гоце никога няма да е президент!Като гледам в коментарите вече достатъчно народ се е усетил ,че сайтчето -Novini .bg е обикновенно комунистическо сайтче с предварително платени и поръчкови статии! Неслучайно и факта ,че гей Сергей ,калфата на Гоце и партизанина Ламбо са винаги " на първа страница" и винаги усилено рекламирани и подкрепsни от явно платени клакьори и коментиращи в сайта! Но ,както е казъл народа - Толкова могат - това правят!Интересно колко" независими социол. прогнози" ще извадят със непрекъснато "стопяваща се разлика" на Плевнелиев с калфата на Гоце?Нещастни и първосигнални червени червейчета - всички ви разбрахме колко струвате!

2011.10.16 | 15:28

2
Леле мале!!!Това на снимката ли е бъдещето на България.Старците ли ще определят бъдещето ни.Господа комунисти спечелете младото поколение или си идете с мир.
Az

2011.10.15 | 18:15

1
Я, червените бабички още ги има ! Ужаaaaaст !

Добави коментар

Водещи новини