Стефан Данаилов: Мечтая си да видя хората усмихнати и ведри

  • 12 октомври 2011 16:38

  • 1211
  • 9
Стефан Данаилов: Мечтая си да видя хората усмихнати и ведри
©

Повече от 300 души посрещнаха кандидата на БСП за вицепрезидент Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в в Борован.

„Мечтая си да видя хората усмихнати и ведри", обърна се Данаилов към тях.

Той сподели, че в предизборната ситуация вижда много усмихнати лица по плакатите, но не вижда усмивките на хората, които гледат плакатите. „Гледат с болка и мъка", отбеляза Данаилов. Той призова гражданите да гласуват на изборите с мисъл и с душа, за да се промени атмосферата в страната ни. „Крайно време е някой някъде да спре - толкова много лъжа, толкова много омраза, толкова много насилие", добави кандидатът на БСП за вицепрезидент. Днес той се срещна с хората от Бяла Слатина и Враца.

Вчера Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в се срещна с младежи от столичния Студентски град. На срещата, организирана от Младежкото обединение в БСП, присъстваха представители на множество младежки, студентски и неправителствени организации. Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в и младежите обсъдиха тежкото положение, в което се намира страната в момента, бъдещето пред завършилите висшето си образование млади хора, както и конкретни проблеми на образованието в България. Като сериозни проблеми студентите посочиха трудното


легализиране на дипломите на завършилите в чужди университети българи и легализирането на българските дипломи в чужбина. В дискусията сериозен отзвук получи и темата за младежката безработица и идеята на кандидата за президент Ивайло Калфин за гарантирано първо работно място, която Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в също подкрепя. Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в връчи 8 партийни членски карти на новоприети членове на организацията на БСП в Студентски град.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1211 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Abib

2013.11.28 | 03:20

9
You really saved my skin with this infitmaroon. Thanks!
NhatAnh

2013.11.27 | 01:42

8
That's a posting full of inghist!
AJ4A

2011.10.13 | 21:51

7
Другарю Данаилов, бъдете сигурен, че съвсем скоро ще започнете да виждате усмихнати и ведри хора. Лично аз ще съм широко усмихнат е невероятно ведър като те видя вече пенсионер, при това с 200 лева пенсия; вляза в "Била" и видя Плевнелиев да продава на топлата витрина, агент Гоце да подрежда щанда със зарзавата, Станишев да реди пакетите със салфетки и тоалетна хартия, Пръмова да се "грижи" за ароматизаторите за тоалетна, както и с кофа и парцал да почисти кочината оставена от малоумни клиенти, оглупели следствие мъдрото и справедливо управление на държавата през последните 67 години, а Волен ...... Волен в едно с първия пъдар на републиката Яне да ровят чантите на дамите на изхода на магазина, барем най-после да успеят да видят отблизо някоя красива дама. Там ви е мястото и скоро ще си го заемете, колкото и да се опитвате да отлагате във времето настъпването на "часът на истината"! Ааааа, забравих Догана ........ него и историята съвсем скоро ще го забрави ..... щом се досетят братята турци какво цял живот им е причинявал.
гост

2011.10.13 | 21:51

6
Хората не се усмихват благодарение на "вашите дългогодишни грижи "към тях. Не могат да дишат вече от "вашето обгрижване". Хората ти се усмихваха някога, когато още не разбираха , че и ти си от комунистическото котило. А вече усмивките им не са насочени към твоята особа.
ttt

2011.10.13 | 21:50

5
направо продължавай да се срамуваш,само че не за нещата които дрънкаш в долните ви комунистически клипове.
владо

2011.10.13 | 21:50

4
Защо не го направи за 4 години "бе министър Ламбо" - сега пак ли ще експериментираш?50 год. комунизам що не ви стигнаха и колко още ви трябват този път - пак ли 50г.:):):)?
бояджиев

2011.10.13 | 21:50

3
"Мечтая си да видя хората усмихнати и ведри"-като миналия мандат ли бе ламбо?
AZ

2011.10.13 | 21:50

2
45 години "усмивки", и 22 години мутрокомунисти...На какво да се усмихваме майор деянов ? На комунистическата ви наглост ли ? На отдавна изтърканите ви клишета, и в последствие пълен крах ! Че герб са ваш продукт.Всичко което се случва от 89-та насам е един добре дирижиран цирк, от муреи и олигарски създадени от вас ! Червените бабички и активните борци измреха ! Не знам на какво се надявате ! Нито за вас нито за герб не бива да се гласува ! Двуполюсен модл да, но не и с вас !
68

2011.10.13 | 21:50

1
Браво Ламбо, разгонете им фамилията на гърбавите лъжци.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини