Джамбазки: Женският пазар е гнойната яма на София

  • 15 октомври 2011 12:35

  • 820
  • 2
Джамбазки: Женският пазар е гнойната яма на София
©

Трябва да има повече камери в София. Моят личен опит показва, че видеонаблюдението и Общинската полиция може да доведат до повече сигурност.

Това каза Ангел Джамбазки, кандидат за кмет на София от ВМРО-БНД, в интервю за Дарик радио, „Седмицата”. Според него най-много пари трябва да се дават за здравеопазването в София, което в момента е рухнало. Другите два сектора са училища и детски градини, както и видеонаблюдение.

На въпрос дали трябва да има увеличение на цената на билета за градския транспорт в София, Джамбазки заяви, че билетчето трябва да струва толкова, колкото трябва да струва. По думите му маршрутките са причина за окаяното състояние на транспорта в София. „Маршрутките са сметкаджии”, добави той. 

По думите на Джамбазки Женският пазар трябва да бъде премахнат. „Това е една гнойна яма на София”, добави той и поясни, че Женският пазар трябва да стане една пешеходна зона. Според него Студентски град трябва да се махне от там. „Това е Син сити на Балканите – града на греха”, подчерта Ангел Джамбазки.

И според Джамбазки столичното дружество за охрана "Егида" трябва да бъде закрито, то има дублиращи функции.

Последвайте канала на

Весела Найденова
820 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
kalin

2011.10.15 | 22:03

2
не съм от софия. ама явно ти нема какво да кажеш и ръсиш секакви простотии колкото да ти се чува че и ти си сакаш да станеш кмет
SHOPA

2011.10.15 | 18:25

1
Ами като знаете диагнозата приложете необходимото лечение! Иначе става така, че като идат избори тогава се правят изявления пълни с истини и обещания за решаване на проблемите!

Добави коментар

Водещи новини