Кадиев: Софийският градски транспорт е пред колапс

  • 14 октомври 2011 12:04

  • 946
  • 0
Кадиев: Софийският градски транспорт е пред колапс
© Булфото

Транспортът, сигурността и чистотата са трите теми, които най-много засягат софиянци, каза кандидатът на БСП за кмет на София Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в на среща с браншови организации в транспорта.

Според Кадиев транспортът в София не може да бъде отделен от транспорта в държавата. Двете институции – държава и община, трябва да си сътрудничат.

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в смята, че не трябва да се противопоставя един вид транспорт на друг, а трябва да се изработи интегрирана система – нова схема на софийския градски транспорт, която да се налага на Общия устройствен план. Той смята, че трябва да има професионализъм в транспорта – най-вече фирмите, управлявани от Столична община.

Според Кадиев столичният транспорт е пред колапс заради неизплатени задължения. В концепцията на кандидат-кмета е заложено развитие на градска железница, затягане на контролната част и подобряване на събираемостта.

Общината да помага на всяко действие, което ще изведе тежкотоварните автомобили от града – например да участва с процент в изграждането на интермодални терминали и да получава доходи, каза още Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

По думите му, общината няма програма за развитие на собствената си икономика.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
946 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини