Доган: Гласувайте за политическото възстановяване на държавата

  • 13 октомври 2011 14:39

  • 1067
  • 1
Доган: Гласувайте за политическото възстановяване на държавата
©

Пред местната власт сега има нови предизвикателства и ДПС се намира в такъв етап от развитието си, че вече разполага с достатъчно подготвени и отговорни кадри, които със силата на местната власт, да решават проблемите на хората в общините и това са кадри които са овладели инструментариума, възможностите на местната власт.

Това заяви пред събралите се жители на община Кирково лидерът на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, където се проведе многолюден митинг на ДПС. За да подкрепят кандидата за кмет на общината Сали Рамадан, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места, дойде лидерът на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от с екипа си от Националния предизборен щаб - зам.-председателите на ДПС Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, и Лютви Местан, народните представители Искра Михайлова и Нигяр Джафер и секретарят на ЦОБ Мустафа Карадайъ, както и народният представител от многомандатен избирателен район Кърджали Юнал Тасим и областният председател на ДПС Кърджали Бахри Юмер.


Трябва да дадете много ясен урок на тези, които за една нощ преминаха в друга партия в името на личния си интерес, подчерта още Доган и призова избирателите да отправят към кметовете все по-високи изисквания, за да могат да бъдат решени проблемите с безработицата, социалната инфраструктура, за да стане по- добро качеството на живот в общината.
Лютви Местан от своя страна призова хората от с. Бенковски с вота си да дадат своя глас за възстаноявяването на политическата нормалност в държавата, защото ДПС е политическата сила, която днес има подготвените хора и капацитета да се управлява общината.


Ораторите на предизборния митинг Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, Юнал Тасим, Нигяр Джафер, Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, и Искра Михайлова говориха за проблемите, с които трябва да се справят хората в малките населени места, провала на управлението в сферата на земеделието, на политиката по отношение на тютюнопроизводителите, проблемите, свързани със здравеопазване и безработица. Те се спряха на това, как трябва да се използват европейските програми и каква трябва да е силата на местната власт за решаването на проблемите на местните хора.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1067 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.10.14 | 13:10

1
Ебаси гьонсурата!!! Какво да коментираш такава безочливост, наглост и арогантност. И тоя боклук говори подолни неща?! Без думи......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини