Мария Капон и кметът на Пловдив заявиха взаимна подкрепа за изборите

На съвместна пресконференция кандидатът за кмет на Пловдив г-н Славчо Атанасов и кандидатът за президент от Единна народна партия г-жа Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност заявиха взаимна подкрепа базирана върху вижданията за свободно и модерно развитие на града и държавата.

Град Пловдив е давал и други примери за политици, които са решавали национални проблеми и са се захващали с държавнически задачи.

Кандидат-президентската двойка от ЕНП Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност и Николай Кисьов са родом от Пловдив, но поставиха пред обществеността национални политически каузи, зад които тръгнаха хора в над 160 общини.

Силата да се изправиш срещу статуквото и властта, въпреки че ти извиват ръцете е това, което ни обединява, заяви кандидатът за кмет Славчо Атанасов. Ние под Тепетата не сме свикнали да се прекланяме лесно, допълни го Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Имаме самочувствието, че е важна съдбата на хората и развитието на страната, а не политическото угодничество и съобразяването с правото на силния, каза Славчо Атанасов. „България е европейска страна и сме убедени, че по-важна за всички е силата на правото. Затова обичам да казвам, че ние можем да правим политика с грижа и любов към хората, а не с отчуждение и незаинтересованост”, заяви още кандидатът на Единна народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Дори когато бях районен кмет на „Тракия” вратата ми бе винаги отворена за гражданите и няма как да не подкрепя такъв подход на национално равнище, заяви кандидатът за кмет на Пловдив. В най-отдалечени места на страната ще гласуват за пловдивчани, затова призовавам пловдивчани да гласуват за Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. Да гласуват за Пловдив, каза още Славчо Атанасов.

Г-н Атанасов показа, че между нуждата да направим компромис за личния си политически комфорт и нуждата да се управлява града в името на гражданите избра второто. Въпреки обстоятелствата. Дори и това е достатъчно, за да бъде подкрепен в тази ситуация, каза Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Европредседателство 2018

още

Анкета

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Избрано от Интернет