ЕНП издига кандидати за кметове във всички общини на област Кърджали

  • 02 октомври 2011 18:18

  • 3146
  • 2
ЕНП издига кандидати за кметове във всички общини на област Кърджали
©

„Антибиотикът на това, което се случва в Катуница е Единна народна партия. Трагедията в Катуница не е трагедия само за две семейства, а трагедия за цяла България. Хората днес искат държава с главно Д. Няма национална сигурност, ако не е постигната личната сигурност за всеки отделен човек. Дерибеите, които властват във всяка община, град или село нямат цвят на кожата, етнос и религия. Те имат еднакъв начин на поведение. По-лош от икономическият монопол е политическият монопол, защото търгува с влияние и страх. Омразата, която се опитват да насаждат може да бъде победена само с любов и грижа за хората.” Това каза кандидатът за президент от Единна народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност в Кърджали. Тя бе там заедно с независимите народни представители Касим Дал и Корман Исмаилов, за да представят кандидатите за кметове и общински съветници от ЕНП за общините в област Кърджали.

Кандидатите за кметове на ЕНП в общините в област Кърджали са - Адем Мехмед за Кърджали, Хасан Юсеин за Момчилград, Шукран Идриз за Кирково, Ферди Якуб за Ардино, Лифат Мустафа за Черноочене, Ирфан Ходжа за Крумовград и Джемал Караджа за Джебел. ЕНП издига и листи за общински съветници във всички общини на областта.

„Тези, които се бориха за демокрацията, днес насаждат страх. На хора, вписани в нашите листи, им се упражнява натиск по нощите и те се отказват. Не се страхувайте! Гордейте се, че сте в редиците на ЕНП, защото този политически проект, който започнахме не е само за тези изори. Той е дългосрочен и доверието, което имаме е най-важното нещо за нас”, каза независимият народен представител Касим Дал при представянето на кандидатите на ЕНП в област Кърджали. ЕНП дава шанс не само да избираме, да гласуваме, но и да бъдем избрани, допълни Касим Дал. „Случващото се днес от един криминален случай да яхнат народното недоволство и да го превърнат в етнически конфликт е ужасно. Всички, които се опитват да го правят трябва да бъдат наказани. Убеден съм, че ще успеем, но трябва много работа. Дошло е време да изкореним този страх”, каза още Касим Дал.

„Благодаря за уникалната възможност, която ми предоставиха ЕНП. Всички знаят защо бях изключен от партията на Доган. Може и да съм със средно образование, но знам от какво имат нужда кърджалийци. Ние българските граждани трябва да извоюваме демокрацията. За 22 г. обезлюдиха селата, а децата растат без родители, защото отиват да работят в чужбина. Аз искам това да се промени", заяви при представянето си кандидатът за кмет на Кърджали Адем Мехмед.

Последвайте канала на

Novini.bg
3146 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Compos Mentis

2011.10.11 | 23:12

2
Някой да ми каже един град или село в Турция с кмет, който се казва Григор Иванов, примерно. Мустафа Сандал за президент на България ?
Rad

2011.10.03 | 11:50

1
По-важен е човекът ,а не името.Кака Шукран пак се уреди.С нея и Хасан ще се борим с корупцията.Ха ха ха...Да беше Иван вместо Шукран,но честен и чист./турчин съм/

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини