Прошков: Богатството на София се пилее

  • 12 октомври 2011 14:34

  • 1104
  • 3
Прошков: Богатството на София се пилее
© Интернет

Всеки 3-ти лев от столичния бюджет е съмнително как е изхарчен.

Това алармира кандидатът за кмет на София от "Синята коалиция" Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

„Ще преустановя обичая с прерязването на ленти, защото той доби вече символно значение
на див популизъм и страстта към него стана стимул за двойни и тройни ремонти", заяви Прошков.

По думите му богатството на града се пилее. В София липсва разумно планиране на приходите, а харченето на 1,3 милиарда годишно се извършва непрозрачно и неефективно.

Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден от СДС изтъкна, че практиката на Столична община е била към първи септември да се обсъжда бюджета, но тази година първи септември мина отдавна и такова нещо изобщо не се случи. Това според Кисьов не може да бъде друго освен тепегьозлък.

Най-голямата кражба на Столична община е кражбата на Общинска банка, изтъкна от своя страна шефът на ДСБ София Атанас Атанасов.

Според Прошков необходимо е разследване, дали част от придобитите от приватизирани (бивши общински) дружества акции в периода 2000-2004 година не са били закупени със заемни средства, включително заеми от Общинска банка.

Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е повдигна въпроса „какви са причините тези мръсни тайни на София да остават неразкрити вече 6 години и то при бурните декларации на г-жа Фандъкова, колко добре работи правителството?".

За общинските фирми Прошков е категоричен, че трябва да бъдат преструктурирани и че трябва да се самоиздържат. Прошков заяви категорично, че всеки лев на софиянци трябва да излезе на светло и да е наясно как е събран, и за какво е похарчен.

Последвайте канала на

1104 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Himanshu

2013.11.29 | 16:55

3
Smka-cdab what I was looking for-ty!
Jann

2013.11.28 | 03:15

2
I guess finding useful, reliable inmofration on the internet isn't hopeless after all.
Elian

2013.11.26 | 23:18

1
Artcelis like this just make me want to visit your website even more.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини