Алексей Петров: ГЕРБ разрушава България

  • 09 октомври 2011 15:31

  • 2675
  • 8
Алексей Петров: ГЕРБ разрушава България
© Булфото

Кандидатът за президент Алексей Петров  се срещна и разговаря с жители от Благоевградска област.

„В разгорите с гражданите на Благоевградска област и в Гоцеделчевския район хората разбират, че президентската институция не е само с представителни функции, както се опитват сега управляващите и особено социолозите да представят. В нашето общуване хората разбират, че президентската институция може да бъде една от най-ефективните форми на граждански контрол", заяви кандидатът за президент.

Според него, президентската институция може да бъде ефективен коректив на всяка изпълнителна власт, включително и когато се налага президентската институция да упражнява натиск, който може да стигне и до принуди, когато трябва президентската институция да поправи изпълнителната власт, ако тя се държи по начин, по който се държи сегашното управление.

„Сегашното управление очевидно води за тези две години разрушителна за икономиката ни политика и политика, която доведе до разпад на държавните институции, подкопа доверието на държавните институции до такава степен, че хората в момента не очакват каквато и да е защита от държавата", каза още Петров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2675 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
afasfasff

2011.10.14 | 23:39

8
tova e edin prestupnik!kak moje da mu pozvolqvat da govori nakude otiva bulgariq.mri gad mrusna!
аха

2011.10.09 | 23:32

4
та и тоя дето е в момента на власт беше лявата рака на Т. Ж - тва е единствената държава в която имат право мутри рекетьори и престъпници да кандидатстват за държавен глава - съмнявам се че някои може да ги спре те колят те бесят в тая държава
Аз

2011.10.10 | 22:53

7
Верни неща говори, но е просто престъпна мутра...

2011.10.10 | 08:40

6
ГЕРБ РАЗРУШАВАЛА БЪЛГАРИЯ.КОЛКО СМЕШНО ЗВУЧИ ТОВА,ХОРАТА ВИЖДАТ ЧЕ СЕ ГРАДИ НЕЩО,НО ВИДИТЕ ЛИ ТОЙ-МАФИОТА КАЗВА ЧЕ СЕ РУШАЛА,ГОЛЯМА ЛЪЖА,ГОЛЯМА ИЗМИСЛЕНА АГИТАЦИЯ.НА ТОЗИ ТРАКТОР МАЙ МУ ХЛОПА НЕЩО В СКОРОСТНАТА КУТИЯ!
ereth

2011.10.09 | 23:57

5
Турски агент и ще ми говори кой на къде води България...
АБВ

2011.10.09 | 23:14

3
Добро утро .....
Asan

2011.10.09 | 19:41

2
Той казва истината но не показва начина който ще ще разруши пожарникарската група '' бате бойко ''......?
ДОКОГА ТОЯ ПОМАК-ГЬОНСУРАТ И ЧЕНГЕ...

2011.10.09 | 19:41

1
copy/ paste прочетено някъде из форумите (анонимен) 2011.10.09 15:14:57 Copy/paste: ....\"Тоя фатмак помак Асан Омеров , е символ на тъпотията ,гьонсуратлъка и бай-Ганювщината в България . Как е възможно един толкова посредствен и самонадеян човек ,на който от един километър му личи простоватоста и селяндурското ,да бъде фактор в обществения живот у нас ?! Това е Ужасно и мноого тъжно !! Възможно ли е, такива тъпанари и некадърници като трактора да определят статута на деловия човек у нас ?! Всъшност ,какво ли се чудя....Такива като тоя негрaмотник и селяндур, са управлявали България 65 години ! Като му гледам мазната , самодоволна , арогантна и нагла физиономия ми идва на ум само едно нещо.... и то ще му се случи когато го употребят неговите покровители от БСП и Гоце за техните си цели! Тоя Глупак не чете ли форумите в нета ,какво пишат хората за него ?! Може би не , защото едва ли има и компютърна грамотност ,и едва ли знае как се пише в нета тоя несретник . Асане , след всичките ти изродски и насилствени присвоявания и съсипване на бизнеси, след всичките ти мутренски деяния, заплахи и физическо съсипване на човешки съдби, твоето място е само и единствено в затвора! Или най малко на село, при кравите и овцете, защото за нищо друго не ставаш !\"

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини