Алексей Петров: България е в залог на жаждата за власт

  • 07 октомври 2011 15:29

  • 953
  • 0
Алексей Петров: България е в залог на жаждата за власт
© Булфото

Кандидатът за президент Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна бе на предизборна обиколка в Търговищка област.

На среща със симпатизанти в областния град Петров заяви, че в момента „страната е в залог на жаждата за власт".

На срещата в Търговище Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна заяви, че избирателите са лишени от възможността да направят своя избор, тъй като на участници в предизборната надпревара не се дава възможност за открит дебат, излагане на програми и платформи.

Според него, никой няма право да каже нещо различно от това, което казват партиите.

Някой ден партиите ще отстъпят място на гражданите, за да влязат в управлението, каза още Петров. Пред дошлите на срещата кандидатът за държавен глава заяви, че ще работи да се сложи край на сегашното управление, което води страната към икономическа разруха и подкопава устоите на държавността, съобщи Дарик.

В по-дългосрочен план Петров ще настоява да се промени моделът, с който вече 22 години партиите ограбват хората. „България сега е министърпредседателска република, а не парламентарна, както е по Конституция", каза Петров и призова на 23 октомври българите да не пропускат възможността да се осъществи промяна, защото по неговите думи ще бъдем обзети от още по-голяма апатия и безпомощност.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
953 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини