Фандъкова ще участва в дебати на 19 и 21 октомври

  • 09 октомври 2011 15:23

  • 939
  • 0
Фандъкова ще участва в дебати на 19 и 21 октомври
© Булфото

Първото ми участие в телевизионен дебат е на 19 октомври, след това имам потвърдено участие на 21 октомври, каза кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по време на проверката на изграждането на музей под църквата „Света София”.

Моите опоненти непрекъснато спекулират по отношение на дебатите. Още преди началото на кампанията аз съм обявила не само, че ще участвам в дебати, а имам ясен график за това. Сега разбирам, че г-н Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в призовава всички останали опоненти да ми окажат натиск да участвам в дебати. Кампанията я провеждам последователно, както работя и както правя всичко останало и ще продължа да я провеждам по графика, по който сме предвидили, допълни тя.

Преди дни имаше дебат за култура в Дома на киното – сериозна тема, сериозно подготвен дебат, от който г-н Кадиев избяга по средата на дебата. Не зная по какви причини, обяви, че има уважителни причини. Там бях аз, участвахме, имахме възможност да дискутираме и дебатираме по тази важна тема, която не е просто една странична тема – културата и културно-историческото наследство, а е една от основните теми на нашия град. Въпреки кризата са отворени над 4000 работни места само в сферата на културните индустрии. Моля, г-н Кадиев да спре с подобни изяви и спекулации, всеки има конкретен график. Надявам се и моите опоненти да го имат и да го следват – аз също ще следвам моя, посочи кметът на София.

Два дебата са напълно достатъчни, защото на мен срещите и разговорите с хората и конкретните проекти, които с вас коментираме, са важна част от моята кампания. Хората най-вече се интересуват от реалните резултати, а не от това кой повече ще може да обещае, каза още Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
939 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини