РЗС: ГЕРБ ни пращат биячи и палят колите ни

  • 09 октомври 2011 15:06

  • 2207
  • 6
РЗС: ГЕРБ ни пращат биячи и палят колите ни
©

Тази нощ личната кола на Гергана Николова, кандидат за общински съветник от листата на РЗС в гр. Бургас бе умишлено запалена и изгоря на охраняем общински паркинг в центъра на града на ул.”Гурко” № 34. Пожарната е изгасила пожара, но от колата не е останало нищо здраво, съобщават от пресцентъра на РЗС.

В петък между 14 и 16 часа със същата кола бе направена обиколка в циганската махала в ж.к. „Меден Рудник” , която се намира в средата на най-големият комплекс на града в присъствието на кандидата за кмет от РЗС Мария Инджова. Целта на обиколката е била да се види и заснеме как Общината обслужва тази огромна незаконно изградена махала, която е източник на зараза и риск за цялото население на Бургас. Общинското ръководство на РЗС в Бургас е твърдо убедено, че поръчителите на палежа са от групировката ГЕРБ.

Преди дни, на 3 октомври в село Полско Пъдарево, община Нова Загора, по време на предизборно събрание кандидатът за кмет на Нова Загора Живко Темелков бе нападнат с побой от шефа на охраната на общинска администрация – същия скандален активист на ГЕРБ преби журналист от водеща телевизия, който разследваше корупционните практики и източването на евросредства от кмета на общината, който е член на ГЕРБ.

След проведена среща на кандидата за кмет и представители от ръководството на РЗС с наши симпатизанти на 04.10 2011г. в с. Първомай, община Петрич последва целенасочена акция срещу част от участниците в срещата в това число и кандидатите на РЗС за кмет на селото и за общински съветници. Срещу тях са изфабрикувани анонимни сигнали за държане на незаконни вещи с цел да им бъдат извършени претърсване по домовете и личен обиск, където нищо не е намерено.

Като доказателство за инсценировката е последващото им принудително довеждане в РУП Петрич, където са били задържани с полицейска заповед и им е предоставена предварително подготвена декларация за подпис, че са на ясно с обстоятелството че купуването и продаването на гласове е престъпление.

ГЕРБ изкрейзи: пращат биячи, арестуват и палят коли на РЗС. Това е ясен симптом за политическата агония на отиващата си групировка ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2207 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2011.10.24 | 14:20

6
Тоя Яне пак в некви филми се вкарва..
мари

2011.10.24 | 14:20

5
Какво му се вързвате на тоя отвеяния.Ръси глупости за да отнеме гласове от ГЕРБ за изборите,това му е целта. Като има кой да вярва на такива лумпени няма да тръгнем скоро по правелния път.

2011.10.11 | 12:51

4
нищо, когато ГРАБ падне от власт, тогава да му мислят дочоолу и гочоолу!
Аз

2011.10.11 | 12:51

3
Герб започва да прилича все повече на комунистическа партия създадена с цел да граби и руши и да създава зомбирани лумпени които гласуват като единз а тях на изборите без грам да се замислят какво се случва в страната ! Поради наличието на такива дебили , изхода е само един -Терминал 2 ! Тук скоро българите ще са малцинство,ще е пълно със все повече богаташи, все повече бедни и безработни, и все повече мангали и турци ! Това е бъдещео заложенио от управляващите !

2011.10.11 | 10:54

2
Групировката ГЕРБ, много терористично звучи, но все пак идват избори и все нещо трябва да измислят едни с/у други.
lakerdata

2011.10.11 | 10:54

1
zaraza neznam dali ima ili shte ima ama ot RZS po golqma zaraza nqma zashto ne razbrahte oshte che na vas vlast nqma

Добави коментар

Водещи новини