Калфин се включва в инициативата "Не си продавам гласа"

  • 08 октомври 2011 08:04

  • 703
  • 1
Калфин се включва в инициативата "Не си продавам гласа"
© Булфото

Кандидатът на БСП за президент Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска ще се включи в гражданската инициатива „Не си продавам гласа” от 12.00 часа на площада в Златица, област София, съобщиха от пресцентъра на БСП.

От 16.30 часа Калфин ще посети Сливен и ще се срещне с младежи на кафе в хотелския комплекс Национал палас. От 18.00 часа кандидатът на БСП за президент ще разговаря с гражданите на Сливен в зала „Зора” в града.

От 18.00 часа кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в ще присъства на спектакъла „Чичовци” в Драматичния театър в Ямбол. По-рано през деня Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в ще се срещне с културни дейци от Тополовград и Елхово, а в 16.30 часа ще посети закрития мост в Ямбол.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
703 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
владо

2011.10.09 | 11:40

1
Калфа - ти отдавна си си продал душичката на "големия товарищ" от Москва! 70 год. ви гледаме театрото - все едно и също - от пусто в празно! Около изборите много приказки - после едно голямо нищо - като след 50 год. Зрял и презрял Социализъм!А ако много си харесваш комунизма ходи в Куба ,или в Сев. Корея ,май само там останаха подобни изкопаеми! ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини