Кольо Колев: Кампанията на Плевнелиев прави лошо впечатление

  • 07 октомври 2011 08:33

  • 1277
  • 1
Кольо Колев: Кампанията на Плевнелиев прави лошо впечатление
© Интернет

Катуница е един цирей, който зрееше години наред, който надигна гребена на национализма и атакизма, и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ще извлече дивиденти, каза социологът Кольо Колев в интервю за БНТ, относно нагласите на хората за изборите след случилото се с клана на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от.

Процентът на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ще се вдигне незначително – с 1-2% след Катуница, на фона на опасната игра, с която започнаха да си играят – етническия мир в България уточни социологът.

Според него има два вида избиратели
от една страна са тези, които си казват: „Защо да гласуваме, нищо няма да се промени?“, а от другата са тези, на които им е писнало и ще пуснат своя наказателен вот.

Това, което наблюдаваме в кампанията на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е много далече от това, което нормалните хора разбират под кампания, не виждаме дебат за политика, категоричен беше Колев. Целта на занятието на Плевнелиев е да се плъзне по повърхността, да се съберат партийните редици и хората да гласуват за ГЕРБ, без да знаят за какво точно, което прави лошо впечатление.

За Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 социологът уточни, че тя е прекалено мека, възпитана и европейски човек, а българската политическа действителност иска грубиянство.

Той каза още, че избирателите трябва да се образоват, да направят своят информиран избори вместо кандидатите да информират - пускат някакви цветни балончета.

Това, което ще реши изборите е Катуница, икономиката, кредитите, подготовката за зимата, газта, забавените заплати и голямото питане е дали това ще гръмне до изборите или ще се изрази в пасивност, заключи Кольо Колев.

Последвайте канала на

1277 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
владо

2011.10.07 | 15:58

1
Това "изложение" Станишката ли ти го даде,а кога ще дойде социологическото проучване, в което ще покажеш драстичното намаляване за Герб,Атака,Сдс и Тракторчето и стабилното увеличение на доверието в единствената "алтернатива" БСП/ подкрепена от българолюбящия Доган/? Нали все пак те ти плащат - напъни се повече- клишетата на гей Сергей си личат отдалеч!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини